Rareş Bogdan a rămas fără postările de pe Facebook: Îmi cer scuze. Voi încerca sa le recuperez
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Facebook Rareş Bogdan
Facebook Rareş Bogdan
Rareş Bogdan le-a transmis un mesaj celor care îl urmăresc pe reţelele sociale. 

"Am avut o problema cu pagina de Facebook și s-au șters toate postările pana in 24 Mai. Voi încerca sa le recuperez și sa le repostez. Îmi cer scuze. Numai bine tuturor", a scris Rareş Bogdan pe Facebook, miercuri seara.

Bode: Propunerea lui Rareş Bogdan de unificare a MAI cu MT a fost o glumă; ştiu că nu plecaţi după fentă

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat luni că propunerea făcută de europarlamentarul Rareş Bogdan de comasare a Ministerului Afacerilor Interne cu Ministerul Transporturilor a fost o glumă şi le-a spus jurnaliştilor că îi cunoaşte bine şi nu au plecat "după fentă".

Bode a fost întrebat de jurnalişti, la sediul MAI, cum comentează propunerea lui Rareş Bogdan, făcută la alegerile pentru şefia filialei PNL Sălaj, de unificare a Ministerului Afacerilor Interne cu Ministerul Transporturilor.

"Eram pe scenă. Eu vă cunosc pe toţi şi ştiu că nu plecaţi după fentă. A fost o glumă. Dumneavoastră aţi înţeles foarte bine că a fost o glumă. Sunt câţiva care nu au înţeles. A fost o glumă într-un moment din weekend, când noi ne alegeam conducerea filialei Sălaj şi aşa a considerat dumnealui să facă o glumă. Încă o dată, Ministerul Afacerilor Interne este o instituţie fundamentală în arhitectura de securitate a statului român. Nu putem să ne permitem nici măcar, aşa, dezbateri de genul celor demarate în zona online de desfiinţare, citez, a Ministerului Afacerilor Interne", a răspuns Bode.

Europarlamentarul Rareş Bogdan a declarat, sâmbătă, la Conferinţa de alegeri a PNL Sălaj, filială condusă de actualul ministru de Interne Lucian Bode, fost ministru al Transporturilor, că acesta este "genul de om care vorbeşte puţin şi face mult". "Eu am spus - sper ca de data asta să nu se mai creeze un breaking news, nu-mi doresc - am spus că, la un moment dat, poate ar trebui să facem un minister al Transporturilor Interne, adică un minister al Transporturilor şi al Afacerilor Interne împreună, pe care să-l conducă un singur om, dar asta pentru că Lucian a făcut lucruri bune, nu pentru că cei de acum nu fac lucruri bune, Doamne fereşte, ci pentru că Lucian a făcut lucruri grozave acolo", a afirmat el, potrivit presei locale, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel