Rareș Bogdan, viitorul premier al României sau candidat la Primăria Capitalei? Anunțul făcut la România TV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Rareș Bogdan - Klaus Iohannis
Rareș Bogdan - Klaus Iohannis
Rareș Bogdan a anunțat în această seară dacă va fi sau nu viitorul premier al României. De asemenea, politicianul a clarificat și zvonurile privind o eventuală candidatură la Primăria Capitalei. 

Rareș Bogdan a fost întrebat în direct la România TV dacă va candida la postul de primar general al Capitalei sau dacă va fi noul premier al României în cazul în care va fi propus pentru acest post. 

Jurnalista Simona Gheorghe l-a întrebat direct pe Rareș Bogdan: Veți fi viitorul premier al țării? 

Rareș Bogdan: Peste 10 ani, peste 5 ani. Deci nu. O să anunț... dar Ludovic Orban este premier.

Prezentatorul România TV: Am înțeles. Ludovic Orban e premier. Rămâne premier și după alegerile anticipate? 

Rareș Bogdan: Da. Dacă PNL câștigă alegerile. Dar eu sunt convins că le vom câștiga la scor și atunci PNL va desemna. Și sigur cel care va avea cel mai important cuvânt în această ecuație va rămâne președintele României. 

Candidat la Primăria Capitalei?

Întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei în cazul în care este chemat de președintele României și i se va cere acest lucru, Rareș Bogdan a răspuns: 

”Mă rog la Dumnezeu să nu-i dea acest gând și să nu mă cheme. Sper să mă cheme să susțin candidatul. Să îmi spună să îl ajuți pe x sau să îl ajuți pe y. O să vorbesc dimineață cu Ludovic Orban să mă scoată de pe chestionarele de sondaje. Eu am spus că nu candidez. Nu are rost să mă măsoare. Eu stau bine. Fiecare om își alege un drum în viață”, a mai precizat Rareș Bogdan la RTV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel