Rareş Bogdan: Ne-a costat mult, ca partid, conflictul de anul trecut cu Biserica
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Guvernul Orban
Guvernul Orban
Rareş Bogdan, prim vicepreşedinte PNL, a vorbit despre parteneriatul făcut de Florin Cîţu cu Biserica, în paralelă cu conflictul creat de PNL anul trecut cu reprezentanţii cultelor. 

"Mă bucur că Florin Cîţu a cerut sprijinul şi parteneriatul cu Biserica. E mult mai important decât îşi închipuie cineva. Pe noi ne-a costat mult ca partid conflictul cu biserica pe care l-am avut anul trecut. Biserica este o instituţie extrem de influentă în societatea românească, mult mai influentă decât ar vrea să arate unii sau alţii.  Nouă milioane de români merg de cel puţin de două ori pe săptămână la biserică, iar 4,5 milioane intră săptămânal într-un lăcaş de cult, iar 6,5 milioane de români merg cel puţin o dată pe lună.

(...) Faptul acesta arată extrem de clar că nu poţi să neglijezi un astfel de actor. Iar faptul că Florin Cîţu a întins o mână şi a spus ‚am nevoie de ajutorul Bisericii pentru a explica necesitatea vaccinării, fără obligativitate’ e un lucru de felicitat", a declarat Rareş Bogdan la emisiunea "Ce se întâmplă".

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel