Rareș Bogdan, director editorial la România liberă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Dan  Adamescu, patronul cotidianului România liberă, a decis să-i acorde coordonarea editorială lui Rareș Bogdan, realizatorul de la Realitatea TV.

Dan  Adamescu și moderatorul de la Jocuri de putere, Rareș Bogdan,  au discutat de câteva săptămâni despre această variantă și au ajuns la un acord în ultimele zile, potrivit paginademedia.ro.

Până în prezent, conducerea editorială a ziarului era exercitată de Dan Cristian Turturică, în calitate de redactor-șef. Poziția de director editorial nu exista în redacție.

Potrivit unor informații,  Dan Cristian Turturică, redactor-șef, urmează să plece și că "Decizia inlocuirii lui Dan Turturica vine pe fondul nemultumirilor exprimate in repetate randuri de proprietarul ziarului ca publicatia nu i-ar fi luat apararea in cazul scandalului de la Astra, unde Dan Adamescu este de asemenea actionar."

[citeste si]

Contactat de Mediafax, Rareş Bogdan a recunoscut că este în discuţii pentru o funcţie de conducere la România Liberă, în acelaşi timp urmând să rămână şi la Realitatea TV, unde realizează emisiunea "Jocuri de Putere".

"De trei luni avem discuţii. O să avem săptămâna aceasta ultimele discuţii", a spus Rareş Bogdan.

El a precizat că se va implica în România Liberă doar cu condiţia relansării ziarului în print şi online.

Totodată, întrebat ce funcţie ar urma să ocupe la România Liberă, dacă negocierile se vor concretiza, Rareş Bogdan a spus: "În niciun caz redactor-şef".

El nu a dorit să răspundă la întrebările privind o eventuală preluare a publicaţiei România Liberă de la actualul proprietar, familia Adamescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel