Rapperul american Young Dolph, împușcat mortal. Avea 36 de ani
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Young Dolph
Sursă foto: Facebook Young Dolph
Young Dolph, un cunoscut rapper din Statele Unite ale Americii, a murit în urma unui atac.

Rapperul Young Dolph, al cărui nume real este Adolph Robert Thornton, Jr., cumpăra prăjituri de la Makeda's Homemade Butter Cookies din Memphis, când cineva a oprit mașina în dreptul lui și l-a împușcat.

„Acest atac este un alt exemplu al violenței fără sens cu armele pe care o trăim la nivel local și național. Inimile noastre se îndreaptă către familia Thornton și către toți cei care sunt afectați de acest act de violență îngrozitor”, a spus șefa poliției din Memphis, Cerelyn „CJ” Davis.

Pe măsură ce ancheta continuă, poliția i-a încurajat pe cetățenii din Memphis să rămână calmi.

„În seara aceasta, îi încurajăm pe toți să stea acasă”, a spus Davis la o conferință de presă, miercuri. „De asemenea, încurajăm cu tărie pe toată lumea să rămână calmă în timp ce ne desfășurăm activ investigația”.

Departamentul de Poliție din Memphis oferă o prezență sporită în zonele orașului care ar putea fi direct afectate de atac. Acestea includ orice locație care ar putea fi afiliată cu Young Dolph și orice persoană care are o legătură cu acesta, scrie CNN.

A murit Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a murit ieri după-amiază la spital. Decesul ar fi survenit din cauza unei pneumonii ce ar fi apărut cu 2-3 zile în urmă, relatează România TV. Artistul avea 84 de ani.

”Cu Benone ne-am întâlnit, am fost la festivaluri, cel puțin o dată pe lună vorbeam la telefon. Acum cu cine să mai vorbesc la telefon. Condoleanțe familiei. Îmi pare tare rău. Să te ierte Dumnezeu... îmi pare foarte, foarte rău. Nu știu ce să mai spun. Vorbeam foarte des la telefon. (...) Avea o energie... vine când nu te aștepți. (...) Când am aflat că este bolnav, l-am mai sunat dar nu a mai răspuns...era vesel, avea o energie fantastică, parcă avea 20 de ani. Îmi pare foarte rău”, a declarat Laura Lavric în lacrimi în direct la România TV. 

”Sunt atât de fricos când vine vorba de tot ceea ce înseamnă moarte. Am un loc de veci și niciodată nu m-am dus să văd”, declarase Benone Sinulescu în urmă cu ceva timp într-un interviu pentru TV H. 

Artistul a decedat la spital 

Benone Sinulescu se afla internat în spital de duminică, iar starea sa s-a înrăutăţit continuu, decedând astăzi în jurul orelor 14:00, conform Antena3.ro. Soția artistului ar fi spus recent că Benone Sinulescu devenise optimist în ultima perioadă că se va face bine. 

Familia se pregăteşte acum de înmormântare. Benone Sinulescu lasă în urma sa o avere muzicală impresionantă, cu peste 100 de cântece (citește mai mult AICI).  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel