Raportul 10 august, desecretizat. Mihai Fifor, reacţie dură: Azi nu s-a declasificat nimic. Păcăleală electorală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Mihai Fifor
Mihai Fifor
Secretarul general al PSD şi fost ministru interimar al Internelor, Mihai Fifor, a criticat discursul lui Marcel Vela despre desecretizarea dosarului 10 august, anunţând că, de fapt, nu s-a declasificat nimic astăzi. 

"Raportul mitingului din 10 august 2018 pe care l-a „desecretizat" astăzi ministrul Marcel Vela a fost desecretizat încă din 31 ianuarie 2019, când MAI a stabilit că peste 90% din acest document nu mai avea carcter secret. Restul de 10% depindea exclusiv de alte instituţii.

Deci azi, ministrul Vela nu a declasificat nimic. Au avizat doar alte institutii acel rest de 10%. Întrebarea legitimă e de ce aceste alte instututii s-au hotărât să facă asta taman acum, între cele două tururi de scrutin ale alegerilor prezidențiale.

Pentru cetățeni raportul este exact așa cum a fost și până acum: NEPUBLIC. Iar PNL știa dinainte că DIICOT nu-l poate face public pentru că este „mijloc de probă" în ancheta penală aflată în desfășurare.

În concluzie, tot ce am văzut azi a fost doar o mascaradă ! O mare păcăleală electorală, al cărei unic scop a fost de a readuce în memoria colectivă o emoție, care să acopere fuga lui Iohannis de o dezbatere în care să dea seama pentru contraperformanța din mandatul său!", a scris Mihai Fifor pe Facebook. 

Iată AICI anunţul lui Marcel Vela. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel