Raport Trump - Rusia, șoc în SUA. Soros și legătura cu România
Data publicării:
Autor: H. D. Hartmann
WhatsApp
Donald-Trump
Donald-Trump
Publicarea duminică, la ora amiezii, a concluziilor raportului Mueller, procurorul special american însărcinat cu anchetarea acuzațiilor de coliziune cu Rusia aduse președintelui Donald Trump, a produs un șoc neașteptat. 

Concluziile sunt clare, nu există dovezi, nici măcar indicii că Donald Trump, înainte de a fi ales președinte al SUA, a fost vreodată în relații de ascunse cu Rusia. Istoria acestor acuzații este în general cunoscută. Totul a pornit imediat după confirmarea candidaturii pentru Casa Albă a lui Donald Trump. Atunci s-a inventat strategia de blocare a ascensiunii lui Trump. Mijlocul considerat cel mai eficient a fost un dosar pregătit la ordinul oamenilor din jurul lui Hillary Clinton, preluat de alianța toxică dintre procurorii FBI și agenții secreți ai CIA și scris de către unul dintre cei mai inepți spioni britanici pe care perfidul Albion i-a putut avea în istorie. Acuzațiile nu puteau fi probate pentru ca ele proveneau din Rusia, iar cei care au imaginat strategia știau ca nimeni de la Moscova nu putea să confirme sau să infirme dosarul, credibilitatea Kremlinului fiind nulă. Imaginea lui Trump ar fi fost distrusă pentru totdeauna, iar Hillary Clinton ar fi mărșăluit triumfător spre Biroul Oval. Istoria însă s-a scris cu totul altfel.

Ca și în România, coalizare neconstituțională între procurori și serviciile secrete

Dosarul Steele, sau The Dossier cum i se mai spune, prezenta, fără nici o probă, doar pe baza unor surse neidentificate și folosind simple plăsmuiri, o inventată rețetă rusească de compromitere și șantajare a miliardarului Trump, cu ani înainte de a fi ales președinte al SUA.  Așa zisele cercetări ale acestui britanic, care ar fi trebuit să producă dovezi concludente că rușii, pregătiseră un dosar kompromat cu care Kremlinul ar fi intenționat să îl șantajeze pe Donald Trump, s-au dovedit o excrocherie ordinară a unui ins aflat la pensie și în lipsă de bani. Numai acum câteva luni, întrebat de judecatorii americani despre veridicitatea surselor sale, cu o seninătate demnă de o casă de nebuni, spionul britanic (prezentat ca un James Bond) povestea că el și-a cules informațiile cele mai scandaloase din negura internetului, unul din site-uri având o denumire vag apropiată cu CNN, iar el, marele specialist în informații, a crezut că sunt adevărate pentru că proveneau de la chiar celebrul post de televiziune. Mai mult, a recunoscut, cu aceeași naivitate decelebrată, că nu s-a deplasat în Rusia pentru a verifica sursele pe care le prezentase în raport ca fiind reale. Ușurința, cu care acest fost spion englez declara că el a fost sigur că ceea ce scrie în raport este adevărat, a arătat Americii iresponsabilitatea criminală a celor care au decis, în culise, să distrugă mecanismul democratic american. Deși scenariul pare scris de un psihopat, mascarada începută de acest britanic veros, gras plătită de către campania lui Clinton, a provocat daune reale și de lungă durată echilibrului politic și constituțional american. Așa cum s-a întâmplat și în Romania, fabricarea de dosare de către serviciile secrete, apoi vândute ca adevăruri absolute procurorilor și publicului naiv, a creat premisele unei lovituri de stat în SUA.

Ca și în România, coalizarea neconstituțională dintre procurori și serviciile de informații americane a dus la blocajul politic pe care îl cunoaștem de peste doi ani. FBI și o parte din CIA au încercat, atât pe durata campaniei prezidențiale din 2016, cât și după aceea, să manipuleze informațiile din acest dosar, devenind ele însele practicante ale cunoscutei metode sovietice kompromat, practic încălcând total constituția americană și propriile lor legi de funcționare. Se cunoaște astăzi că Brennan, Comey, McCabe, Scheele și mulți agenți cu funcții de răspundere din procuratură și serviciile de spionaj s-au coalizat pentru ca Hillary Clinton să fie aleasă președinte. Atunci când planul a dat greș, fiecare dintre aceste personaje ale statului paralel american a încercat șantajarea lui Trump. În paralel cu șantajul procurorilor și agenților secreți, a fost declanșată o campanie de presă ucigașă, pornită de către ultrașii din zona neo-marxistă americană. De la celebra mișcare #metoo, care a decimat elita profesională și academică din SUA, până la fantasmagoriile despre violuri care ar fi avut loc acum 40 de ani sau exhibarea violentă a unei forțe brute de tip #rezist, toate aceste elemente au vulnerabilizat societatea americană. Acest stat paralel format sub administrația lui Bush Jr și consolidat sub administrația lui Obama (o altă similitudine cu România, unde sub regimul Băsescu cea mai purulentă fază de colaborare a procurorilor cu SRI a avut loc) a provocat daune masive ansamblului politic, social, cultural și militar american.

Lovitura de stat pregătită, în cadrul acestui război inter-american, a fost gândită prin instituirea comisiei de anchetă Mueller, condusă de un fost procuror general al președintelui republican Bush Jr. Ca și în multe cazuri din România, când anchetele DNA porneau de la simple articole de ziar și în SUA, această comisie a pornit de la publicarea în presa americană, a dosarului Steele. Apariția a fost facilitată de către însuși directorul FBI din acea perioada, James Comey, un influent agent al statului subteran american, cel care o salvase pe Hillary Clinton de la a fi acuzată penal pentru folosirea unui server privat atunci cînd era secretar de stat, fapt ilegal și care îi putea aduce o condamnare la ani buni de închisoare. Comey, pentru a își salva scaunul periclitat de șantajul eșuat pe care îl exercitase la adresa lui Trump, în chiar prima săptămână a președinției sale, a dat ziariștilor părți din dosar, lăsând să se înțeleagă că FBI consideră informațiile ca fiind veridice. Furtuna perfectă care a urmat a blocat întreg sistemul politic de la Washington, cu repercusiuni grave, vizibile și astăzi. Căci dacă, la București se află încă un reprezentant american #rezist și o ambasadă complet arondată mișcării globaliste subterane, se datorează tocmai acestui blocaj metodic pe care administrația Trump l-a cunoscut încă din primele zile ale existenței sale. Ancheta procurorului Mueller a început cu dreptul, producînd dosare penale unor oameni din anturajul lui Trump, victima cea mai importantă fiind însuși consilierul de securitate națională, generalul Flynn.

Implicarea lui Soros

Având ajutorul unuia dintre adjuncții FBI, Andrew McCabe, care, după concedierea șefului său Comey, a devenit principalul agent al loviturii de stat, statul subteran american aștepta momentul în care să lovească, adică inculparea președintelui Trump sub acuzația de coliziune cu Rusia, echivalentă cu acuzația de trădare de țară. Același McCabe a avut și ideea de a îl înregistra pe președintele Trump în Biroul Oval, (în România procurorii au  aceeași manie a înregistrărilor) dar problemele tehnice puse de aparatura serviciului de protecție Secret Service, l-au împiedicat să își pună în aplicare planul. În paralel, fostul șef al CIA, Brennan, făcea declarații incendiare despre spionul Trump, promițând națiunii americane că va apăsa personal pe butonul scaunului electric, atunci când cel din urmă va fi fost condamnat pentru înaltă trădare. În tot acel timp, ca și în România, o sarabandă de declarații pe surse, de informații false, de relații subterane și minciuni, au fost  puse în slujba statului paralel american, cu scopul unic de a îl debarca pe președintele legitim și legal ales al SUA. Similar până la identificare cu sistemul de minciună și fals promovat de către statul paralel românesc creat de către Băsescu, sistemul creat de o birocrație americană impotentă intelectual dar violentă în lupta sa de păstrare a privilegiilor, a dus SUA la buza prăpastiei.

Duminică, a fost ziua în care Donald Trump a câștigat a doua oară alegerile din 2016. Prin exonerarea absolută dată de către procurorul numit tocmai ca să îl ducă la pușcărie, Donald Trump poate să înceapă să guverneze. Desigur că în ultimii doi ani, socialismul revoluționar, manifestările violent-extremiste, mișcările #rezist pregătite să delegitimizeze votul cetățenilor americani (așa cum Andrei Caramitru și agenții birocrației ilegale de la Bruxelles vor să declare ilegitime rezultatele democratice și votul cetățenilor români la alegerilor din următorii doi ani) au dus la o polarizare deosebită a societății americane. Partidul Democrat a virat într-un socialism împerecheat cu un extremism ideologic maoist, devenind pericol real pentru echilibrul social al Americii. Corupția toxică promovată de către alianța regicidă dintre activiștii sociali și presa mincinoasă a făcut ca SUA să nu mai reprezinte adevărata forța a democrației în lume.

Globalismul sorosist altoit pe minciunile stângii americane a creat monștrii ideologici care reprezintă risc autentic pentru viitorul națiunii americane. Pe lângă măsurile reale de asanare a clasei politice, de pedepsire a vinovaților pentru această încercare ilegală de preluare a puterii la Washington, de identificare a celor care acum mai bine de patru ani au creionat și ordonat strategia de furt al alegerilor americane și de impunere a lui Hillary Clinton ca președinte (cea care ar fi devenit, dacă reușea strategia, o marionetă, așa cum au fost Obama și lacheii săi de tip Kerry sau Toria Nuland),  pe lângă reconstituirea ansamblului constituțional din SUA, Trump trebuie sa găsească resursele să oprească dezastrul internațional pe care această mișcare l-a adus și altor țări din lume. Astăzi, datorită invențiilor fostului spion și falsului propagat de presa americană, SUA au fost împinse într-un colț. Relațiile cu Europa sunt la pământ, relațiile privilegiate cu Marea Britanie au fost efectiv pulverizate, agenții Soros mișună peste tot în ambasadele americane privatizate de către acesta, presa #rezist continuă să mintă și să corupă.

România, colonie a statului subteran?

Mai mult națiunile europene, trădate de către Obama și sistemul globalist finanțat de către Soros, încep să simtă răsuflarea rece a hegemoniei germane asupra viitorului lor. Datorită acțiunilor statului subteran american unul dintre cele mai grave tratate prin care se proliferau armele nucleare a fost semnat cu Iranul, fără ca problema reală a terorismului să fie rezolvată. Datorită trădării aceluiași stat subteran, ISIS s-a putut dezvolta, devenind, pentru ani de zile, exemplul barbariei și marele dușman al civilizației umane. Multe exemple ar putea fi date despre derapajele statului subteran american. Ceea ce se poate însă spune este că astăzi SUA se află izolate complet de partenerii săi reali. Printre victimele colaterale ale acestui scenariu, pus la cale de către deep stat american, se află și România. Prin minciunile propagate de către diverși funcționari ai administrațiilor Obama, care au constituit o adevărată coloană a cincea alături de cei ai birocrației europene, România a fost practic distrusă moral, social, economic și politic.

Transformată într-o colonie a statului subteran, națiunea română nu are decăt o singură șansă. România trebuie sa fie ajutată de către administrația Trump să identifice elementele locale și internaționale din administrațiile americane și/sau europene, care prin acțiunile lor au încurajat extremismul politic din România, au aplaudat abuzurile din justiție, au acoperit statul subteran construit de către regimul Băsescu și au subordonat interesele strategice americane acțiunilor binomului germano-rus. Fără un astfel de efort, ne vom trezi că indivizi fără repere axiologice, fără legitimitate democratică și fără reprezentativitate ne vor impune agenda, trădând interesele naționale atât ale SUA cât și ale României. Așa cum în SUA ancheta Mueller a revelat involuntar, ca într-un film alb negru, scenariul loviturii de stat birocratice, același proces trebuie să aibă loc și în România. Ancheta Mueller a fost dureroasă pentru poporul american, să ne imaginăm doar cât de chirugicală poate fi pentru România trădată de, tocmai, cei plătiți să o apere.

Notă: Titlul și intertitlurile aparțin redacție, textul și opinia, aparțin autorului 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel