RAPID - U CRAIOVA 1948, REZULTAT FINAL. Atmosferă senzaţională făcută de fanii Rapidului, în ciuda înfrângerii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Rapid Bucureşti a înfruntat-o pe U Craiova 1948 într-un meci spectaculos, care a mai contat doar pentru stabilirea echipei de pe primul loc în Liga 2. 

FC U Craiova 1948 a învins-o pe Rapid Bucureşti în penultima etapă din Liga 2, cu 3-1. Claudiu Bălan a marcat un hattrick pentru olteni, în timp ce Nastos a marcat pentru Rapid. Ambele echipe au promovat în Liga 1. 

RAPID BUCUREŞTI - U CRAIOVA 1948, repriza a doua 

Min 90: FINAL DE MECI. 

Min 68: GOOOOOOOOOOOOOOL U CRAIOVA 1948. Bălan reuşeşte tripla! 

Min 60: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL RAPID. Nastos reduce din diferenţă din penalty. 

Min 54: Antonio Sefer intră în careu din partea dreaptă şi şutează cu piciorul stâng, dar portarul oltenilor respinge. 

Min 45: Începe partea a doua.

RAPID BUCUREŞTI - U CRAIOVA 1948, prima repriză 

PAUZĂ

Min 45: GOOOOOOL U Craiova 1948. Claudiu Bălan face 2-0 cu o lovitură de cap. 

Min 41: Şut peste poarta craiovenilor din lovitură liberă. Meciul s-a calmat, după un start furibund. 

Min 24: Ocazie mare pentru Craiova, după o serie de erori în lanţ ale jucătorilor Rapidului. 

Min 19: GOOOOOL U CRAIOVA 1948. Oltenii deschid scorul la Buftea şi, în acest moment, nu mai pot pierde locul 1. Bălan este marcatorul Craiovei. 

Min 10: Sefer trage tare de la distanţă, dar mingea este deviată  şi iese în afara cadrului porţii. 

Min 4: Prima mare ocazie a meciului aparţine craiovenilor. Şutul se duce însă pe lângă poartă! 

Min 1: A început meciul. 

U Craiova 1948 este deja promovată matematic încă de etapa trecută, dar giuleştenii încă au şanse matematice pentru a termina Liga 2 pe primul loc. Un singur punct le desparte pe cele două echipe. 

Rapid Bucureşti a învins-o etapa trecută pe ASU Poli Timişoara cu 1-0 şi a profitat de pasul greşit al principalelor urmăritoare, CS Mioveni şi Dunărea Călăraşi, care au remizat în meci direct.

În campionatul regulat, U Craiova 1948 a învins-o pe Rapid cu 5-0, în timp ce în playoff s-a impus cu 1-0 în meciul tur. 

Meciul din această seară va fi transmis livetext pe DC NEWS. 

Rapid, susţinută şi de adversari 

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, şi-a exprimat susţinerea pentru giuleşteni şi le-a urat succes în lupta pentru promovare. 

„Eu anul ăsta am ținut cu FC U Craiova și Rapid București. Eu îmi doresc foarte mult să jucăm 2 meciuri pe „Ion Oblemenco”, poate 3 sau 4, poate să jucăm cu spectatori ca să simt și eu cum e atmosfera din Giulești, să fiu înjurat, ți se face pielea de găină”, a spus Mihai Stoica.

Daniel Niculae cere ajutorul fanilor 

„Atacăm promovarea, nu ne interesează primul loc sau al doilea. Avem cinci puncte avans, Craiova a fost o echipă prietenă Rapidului pe vremuri, sunt două echipe cu suporteri mulți, care au jucat contra echipelor făcute de sistem. A fost prietenie, acum e o rivalitate care duce către performanță. Dacă n-am avea concurență, n-am putea să creștem. Să nu uităm de unde au venit, au luat-o de la zero, la fel ca noi. Au făcut o treabă extraordinară, oltenii sunt pătimași.

Trebuie să câștigăm și să fim promovați și matematic. Trebuie să luăm însă calcul toate variantele, ar fi extraordinar să fim promovați luni seara. Din păcate, nu vor fi suporteri. Ar fi extraordinar însă să sărbătorim împreună la final cu fanii”, a spus Daniel Niculae, conform prosport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel