Rapid - Mioveni. Giuleștenii au făcut un nou pas greșit în Liga I
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Rapid București și CS Mioveni au încheiat la egalitate, 1-1, ultimul meci al zilei de sâmbătă, din etapa a 17-a a Ligii 1. Giuleștenii au urcat temporar pe locul 4 în clasament, la egalitate de puncte (28) cu Universitatea Craiova, pe 3, și FC Voluntari, pe 5, la un singur punct de locurile 6 și 7.

Meciul s-a jucat la Mioveni, cu giuleștenii în postură de gazde. Cei care au deschis scorul au fost elevii lui Pelici, Buziuc marcând un gol spectaculos, cu un șut din afara careului, în minutul 16.

Cei care au avut principalele ocazii de poartă ale primei reprize au fost cei de la Mioveni, prin Rusu și Oancea, dar rezultatul la pauză a rămas 0-1.

Giuleștenii au revenit motivați și, după ratarea lui Marzouk, Hlistei a egalat, în minutul 57, cu o lovitură de cap.

După egalare, tot Mioveniul a fost cea care a bifat cele mai mari oportunități de a prelua conducerea, prin Rădescu și Rusu.

S-a încheiat 1-1, giuleștenii aflându-se pe locul 4, cu 28 de puncte, înainte însă ca Voluntari, Botoșani și Constanța să fi jucat în etapa a 17-a, aceste echipe având posibilitatea să treacă peste Rapid, în cazul unor victorii, notează Mediafax.

CS Mioveni aduce un punct din acest meci care a contat ca fiind în deplasare, și cu 17 puncte ocupă temporar locul 12 în clasament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel