Data actualizării:
Data publicării:

Rapid - FCSB. Horațiu Moldovan: Mai bine te lași de fotbal!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Sport
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Horaţiu Moldovan, portarul echipei Rapid Bucureşti, a făcut mai multe declarații după victoria cu FCSB.

Portarul echipei Rapid Bucureşti, Horaţiu Moldovan, a afirmat după victoria cu FCSB, scor 1-0 că dorinţa de a învinge a formaţiei sale a făcut diferenţa în derby-ul care a avut loc, duminică seara, pe stadionul Giuleşti.

"Am avut o perioadă mai proastă, fac şi alţi portari gafe mai mari, dar nu e o problemă, dacă nu muncim, nu greşim. Trebuie să felicităm echipa astăzi, pentru că nu doar un jucător este important. Cred că eram într-o perioadă foarte proastă, nu aveam nimic de pierdut. Ce să facem, să ajungem pe locul şase? Dacă nici într-un derby cu marea rivală nu te mobilizezi, atunci când să o faci? Mai bine te laşi de fotbal. Cred că am fost mult mai pragmatici şi mult mai motivaţi astăzi", a spus Moldovan la DigiSport, scrie Agerpres.

"Și cu CFR meritam să câştigăm"

Moldovan consideră că Rapid ar fi meritat să câştige mai multe partide în Superligă, unde ocupă locul 5 în clasament, cu 31 de puncte.

"Trebuia să avem mai multe puncte, dacă ne uităm în ansamblu. Pentru că şi cu CFR meritam să câştigăm. Dar nu putem da timpul înapoi, ne uităm în faţă. Mai avem cinci etape şi la final sperăm să fim pe un loc de Europa. Nu am jucat să îndepărtăm pe FCSB de titlu. Noi am jucat doar pentru noi, jucăm doar la victorie şi ne bucurăm că a ieşit astăzi", a mai spus portarul echipei giuleştene.

FC Rapid Bucureşti a obţinut prima sa victorie în play-off-ul Superligii de fotbal, 1-0 (1-0) cu FCSB, duminică seara, în Giuleşti, în etapa a cincea. AGERPRES (V, AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel