Rapid - Farul Constanţa, meci în Superligă. Gol anulat cu VAR. Rezultat final
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS
Rapid Bucureşti şi Farul Constanţa se înfruntă în etapa a 15-a a Superligii vineri, de la ora 20:30. 

Rapid şi Farul au remizat în etapa a 15-a a Superligii. Golurile au fost marcate de Denis Alibec şi Cristian Săpunaru. Rapid a avut două bare, dar şi un gol anulat cu VAR, din cauza unui henţ. 

Rapid - Farul, repriza secundă 

FINAL

Min 89: Se cere verificarea cu VAR a golului celor de la Rapid, pentru un presupus henţ. Decizia VAR este de anulare a golului. 

Min 87: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL RAPID. Xian Emmers marchează pentru 2-1. 

Min 78: Sefer trage în plasa laterală după mai multe şuturi blocate. Giuleştenii atacă în valuri. 

Min 55: Alibec trimite un şut în forţă de la 30 de metri, dar mingea trece pe lângă bara giuleştenilor. Moldovan nu avea nicio şansă. 

Min 53: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL RAPID. A marcat Cristi Săpunaru cu o lovitură de cap. 

Min 49: Alex Ioniţă trimite peste poartă din zona punctului cu var. 

Min 45: A început a doua repriză. 

Rapid - Farul, prima repriză

Pauză 

Min 45: Alibec scapă spre poarta giuleștenilor și șutează, dar balonul este respins de Moldovan.

Min 35: Ocazie mare pentru Farul, dar Moldovan respinge. Ulterior, s-a fluierat offside. 

Min 20: GOOOOOOOOOOOOL FARUL. Denis Alibec îl învinge pe Horaţiu Moldovan. 

Min 17: Băluţă trimite cu capul de la marginea careului, dar mingea se duce pe lângă poarta lui Moldovan. 

Min 11: Luckasen trage tare spre poarta lui Aioani, dar portarul prinde. Mingea a fost pe centrul porţii. 

Min 3:Bară pentru Rapid. Luckasen a trimis mingea ricoşată mult peste poartă! 

Min 1: A început meciul. 

Meciul va fi transmis în format Livetext pe DC NEWS. 

Iată echipele de start: 

RAPID: Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais – Kait, Al. Albu, Emmers – Sefer, Luckassen, Al. Ioniță II

REZERVE: Drăghia – Dussaut, Ignat, P. Iacob, Fl. Ștefan, A. Ciobanu, Crivac, Pănoiu, Vojtus

ANTRENOR: Adrian Mutu

FARUL: Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki – Artean, Băluță, Grameni – Alibec, L. Munteanu, Pitu

REZERVE: Buzbuchi – Mboko, B. Lazăr, Corinus, Casap, Doukoure, Torje, Moldoveanu, Andronache

ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Adi Mutu: Suntem extrem de motivaţi şi dornici să jucăm

"Eu cred că nivelul de dificultate al acestui meci nu mai poate fi pus în discuţie. Ne aşteaptă un meci cu echipa de pe primul loc, un meci complicat. De aceea suntem extrem de motivaţi şi dornici să jucăm acest meci. Abia aşteptam să vină vineri şi să jucăm. Încercăm să demonstrăm că suntem o echipă bună la fiecare meci, următoarele meciuri cu echipele cele mai bune ne vor da nişte răspunsuri, pentru a putea pregăti echipa pentru obiectivul nostru.

Acest meci cu Farul este unul extrem de important, pentru că vrem să vedem unde suntem, vrem să rămânem acolo sus şi să micşorăm distanţa dintre noi şi ei, care este acum de cinci puncte. Ei sunt campionii de toamnă, a spus Mutu înainte de meci.

Sunt meciuri pe care eu sincer le aştept, de aceea m-am apucat de antrenorat, sunt meciuri tari şi pentru public, sunt plăcute şi spectaculoase. E un derby al prezentului, chiar dacă rivalitatea dintre Rapid şi Farul nu se compară cu rivalitatea dintre alte echipe. În momentul ăsta suntem echipele de pe primele două locuri, chiar dacă CFR are două jocuri mai puţin şi e greu să crezi că nu va aduna puncte.

Vrem să scurtăm distanţa dintre noi şi ei şi îi va aştepta un meci foarte dificil pe Giuleşti. Va fi sold-out, toţi suporterii noştri aşteaptă un meci solid din partea noastră. Ei probabil că vor încerca să controleze jocul, aşa cum fac tot timpul, dar noi suntem Rapid şi îi aşteptăm să vedem dacă pot", a mai declarat Adrian Mutu, conform Digisport.

Mutu, mesaj şi pentru Hagi 

"E un duel pe care l-am avut şi ca fotbalist atunci când activam amândoi. Hagi face o treabă foarte bună de mulţi ani la Farul, a câştigat şi trofee, a format o grămadă de jucători, deci este un antrenor foarte bun. Dar cred că are un avantaj faţă de noi, ceilalţi, are un confort, pentru că este şi antrenor şi patron şi nu are presiune. Aşa că presiune am doar eu şi voi încerca să îi fac faţă. Asta nu ne va împiedica să încercăm să câştigăm acest meci.

Vom fi foarte motivaţi, le transmitem şi un mesaj: să vedem care pe care. Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine, vrem să dovedim că suntem şi noi capabili să facem lucruri bune. Venim cu rivalitatea aceasta pe care am avut-o ca jucători, întotdeauna îţi doreşti să te măsori cu cel mai bun, aşa se întâmplă şi acum. Deşi oboseala îşi va spune cuvântul, sper să facem un meci spectaculos", a afirmat Mutu.

Regele l-a contrazis 

”Din păcate, Adi a greșit din toate punctele de vedere. Eu trebuie să fac și muncă administrativă, să fiu și acolo. Sunt acționar majoritar. Trebuie să am grijă de multe.

Munca mea este de 100 de ori mai grea decât a unui manager care semnează niște jucători, vrea să facă niște puncte și dacă nu e bine își dă demisia și pleacă acasă. Eu nu pot să fac asta. La mine e muncă grea, la ce m-am înhămat eu. 24/24 n-am ce să respir altceva, pentru că sunt dependent de tot ce se întâmplă la clubul meu”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare partidei directe dintre Rapid și Farul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel