Urmărește emisiunea live
Rapid Bucureşti transferă în Ligue 1. Rareş Ilie a semnat cu Nice. Victor Angelescu a confirmat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Rareş Ilie, mijlocaşul celor de la Rapid Bucureşti, ar fi semnat un contract cu gruparea franceză Nice, din Ligue 1. 

Cele două cluburi ar fi bătut palma pentru 500.000 euro, iar, conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă. 

Patronul Rapidului, Victor Angelescu, a confirmat. 

”Așa este. Am ajuns la o înțelegere finală cu cei de la Nice în privința transferului lui Rareș Ilie.

El nu va pleca în această seară în Franța, dar o va face după ce vom semna actele. Este clar transferul”, a spus Angelescu, pentru digisport.ro.

Adrian Mutu, la conferinţa de presă, nu ştia că pleacă 

"Kait e accidentat, de aceea nu e în lot. Rareș este în lot. Dacă au oferte, e important pentru ei și pentru club. Eu îmi doresc ca ei să rămână. În rest, trebuie să discutați cu altcineva interesele clubului.

Mă aștept ca Rareș Ilie să joace bine la fiecare meci. Nu pleacă nicăieri. Vorbim după ce pleacă, dacă pleacă.

Vârsta nu contează, este doar o cifră, Rareș este un băiat matur pentru vârsta lui. Îmi doresc să îl am cât mai mult în echipă. Există oferte pe care clubul le analizează.

Când se iau în calcul oferte pentru Rareș și Kait, bineînțeles că pe mine mă afectează, ca antrenor sau ca echipă. Aștept întăriri pe măsură, dar depinde ce decizie va lua clubul", a spus Mutu, înaintea meciului pe care Rapid va întâlni CFR Cluj, în prima etapă din Liga 1, conform Digisport.

Dumitru Dragomir îl laudă pe Rareş Ilie 

"Eu când v-am spus că Rareş Ilie este un fotbalist trăznet, iar unii s-au uitat ciudat la mine. Eu rar am văzut un fotbalist cu asemenea tupeu pe teren. Este în stare să facă un lucru şi să greşească de două ori, dar să încerce şi a treia oară, fără să-i pese de critici.

Cât? Cinci milioane? Mi se pare o sumă foarte mare, dar o să vedeţi că reuşeşte pentru că e fotbalist de competiţie mare.

Sper să se gândească un pic şi la comportament, că nu l-am auzit să vorbească vreodată de Mihai Iosif, antrenorul care a riscat destul cu el şi l-a băgat titular. Asta ca să nu vorbesc mai multe.

Dar revin la calităţile lui de fotbalist. E puternic precum un tanc, ştie cu minge şi are şi ceva în cap pentru că părinţii lui sunt intelectuali şi nu l-au lăsat fără să înveţe", a declarat Dumitru Dragomir. 

Rapid Bucureşti, program infernal în primele trei etape. Jucătorii nu se sperie: Îţi vezi adevărata valoare

"Într-adevăr, avem un start de sezon de foc, dar eu cred că este mai bine să începi în forță campionatul, decât să începi cu o nou-promovată sau cu o echipă de la subsolul clasamentului. E mai bine să joci cu primele echipe, pentru că acolo îți vezi adevărata valoare și pleci de la același nivel.

Pentru că vii după perioada de cantonament, deci nu e mare diferență. După 3-4 etape, abia de atunci se revine la normal. Va fi un sezon dificil, greu, cu multă presiune, dar asta nu trebuie să ne apese. Suntem Rapid, trebuie să demonstrăm acest lucru", a declarat Alexandru Albu, mijlocaşul Rapidului. 

"Eu unul mă bucur că avem primele etape cu primele trei echipe din campionatul de anul trecut, consider că așa trebuie să începem, chiar dacă avem aceste meciuri grele.

Consider că trebuie să începem cu dreptul, eu la fiecare meci îmi propun să câștigăm. Toată lumea vrea să câștige împotriva Rapidului, dar sunt convins că putem câștiga cu oricine", a adăugat şi nou transferatul Paul Iacob, conform Digisport. 

Liga Profesionistă de Fotbal a organizat vineri tragerea la sorţi a programului Ligii 1, redenumită Superliga, pentru sezonul 2022-2023. Vor lua startul 16 echipe, dintre care trei sunt nou promovate: Universitatea Cluj, AFC Hermannstadt şi Petrolul Ploieşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel