Rapid a PROMOVAT în Liga I. Daniel Tudorache: S-a făcut dreptate! E o bucurie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Daniel Tudorache, primar al Sectorului 1 între 2016 şi 2020, a vorbit în exclusivitate pentru DC NEWS despre promovarea celor de la Rapid Bucureşti în Liga 1. 

"Am fost principalul suporter la un moment dat. Eu zic că s-a făcut dreptate. Am aşteptat din sezonul trecut să fim promovaţi, dar mai bine mai târziu decât niciodată. E o bucurie pe care ne-au adus-o cei din echipă!", a declarat Daniel Tudorache pentru DC NEWS. 

VEZI Rapid Bucureşti a promovat matematic în Liga 1, la şase ani de când a retrogradat

Întrebat dacă va merge la meciuri din sezonul viitor, pe noul stadion Giuleşti, Daniel Tudorache a spus că "aş fi mers şi azi, dar legea nu permite. Cu siguranţă că din sezonul viitor, odată cu noile reguli, voi fi prezent. Probabil că se va permite accesul suporterilor vaccinaţi!". 

Fostul primar a postat şi pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru Rapid, după ce a fost asigurată promovarea matematică în Liga 1. "Rapid, din nou în Liga I! Felicitări tuturor!", a scris acesta, alături de o poză cu lotul rapidist. 

Ioana Constantin (PMP), mesaj de felicitări pentru Rapid 

Dan Tudorache nu este singurul politician care a transmis un mesaj de felicitări pentru rapidişti. Acelaşi lucru l-a făcut şi Ioana Constantin, de la PMP. 

"Rapid București e din nou în Liga I Felicitări tuturor! O mare bucurie pentru noi suporterii, o bucurie pentru sectorul 1 (la cererea suporterilor, și pentru sectorul 6). Să ne revedem și pe stadion!", a scris Ioana Constantin pe Facebook. 

Rapid Bucureşti, în Liga 1 după şase ani de aşteptare 

Rapid Bucureşti şi-a asigurat promovarea matematică în Liga 1, cu o etapă înainte de finalul campionatului, după egalul dintre CS Mioveni şi ASU Poli Timişoara, scor 2-2. 

Astfel, giuleştenii au patru puncte în plus şi un meci mai puţin disputat faţă de principala urmăritoare, CS Mioveni, cu doar o etapă înainte de finalul campionatului. Giuleştenii se întorc astfel în Liga 1 la şase ani de la ultima prezenţă pe prima scenă a fotbalului românesc. De asemenea, şi Dunărea Călăraşi s-a încurcat, fiind învinsă cu 2-0 de cei de la Miercurea Ciuc. 

Este un moment mult aşteptat de suporterii rapidişti, mai ales că din toamnă Rapid ar putea juca pe noul stadion din Giuleşti în Liga 1. Sezonul trecut, Rapid Bucureşti a pierdut promovarea în finalul sezonului, cu Daniel Pancu pe banca tehnică. 

Rapid revine în Liga 1 după șase ani de pauză, în care a evoluat în ligile inferioare. După revenirea lui Mihai Iosif pe banca tehnică, în luna martie a acestui an, giuleștenii au avut o serie impresionantă, cu cinci victorii consecutive. Ulterior, Rapid a făcut mai mulți pași greșiți, inclusiv două eșecuri contra celor de la U Craiova 1948 (0-1) și Dunărea Călărași (2-3), dar au rămas pe loc direct promovabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel