Rapid a învins CFR Cluj, scor 2-1, duminică seara, în Giulești
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Rapid București a învins campioana Ligii I a României, CFR Cluj, duminică seara, în etapa a 16-a a campionatului intern de fotbal.

Rapid Bucureşti a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 2-1 (1-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 16-a a Superligii de fotbal, prima a turului.

Rapid s-a impus din două penalty-uri, primul transformat de Cristian Săpunaru (36 - penalty), după un fault comis de portarul Simone Scuffet asupra lui Kevin Luckassen, iar al doilea fructificat de Marko Dugandzic (71 - penalty), acordat cu uşurinţă la un duel între fundaşul Andrei Burcă şi fostul atacant al CFR-ului.

Rapid a dominat

Rapid a fost echipa mai bună şi a mai avut şi alte ocazii de gol, Alexandru Ioniţă II ratând singur cu portarul Scuffet (45+4), în timp ce şutul estonianului Martin Kait (90+4) a fost respins în bară de Scuffet.

CFR a avut un gol marcat de Cephas Malele (11), dar anulat pentru ofsaid, dar şi o ocazie mare în min. 3, când lovitura de cap a lui Yuri Matias a fost respinsă din faţa porţii de Săpunaru.

CFR Cluj venea după şapte etape consecutive fără înfrângere (şase victorii, un egal) în campionat, dar şi după un eşec drastic în Europa Conference League, 0-3 cu Sivasspor.

Rapid, neînvinsă acasă în acest sezon, are două victorii şi două egaluri în ultimele patru etape.

În tur, CFR a câştigat cu 1-0.

Foaia de meci



FC Rapid Bucureşti - FC CFR 1907 Cluj 2-1 (1-0), Stadion Rapid-Giuleşti - Bucureşti
Au marcat: Cristian Săpunaru (36 - penalty), Marko Dugandzic (71 - penalty), respectiv Karlo Muhar (54).
Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Bogdan Gheorghe (Bucureşti); al patrulea oficial: Iulian Dima (Bucureşti)
Arbitru video: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitru asistent video: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel