„Rap-ul este pentru pușcăriași!”. Răspunsul artiștilor: Pur și simplu sunt generații diferite / Video
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 13 aug 2020, 11:23
WhatsApp
Unele voci, sceptice când vine vorba de „nou”, au afirmat, de-a lungul timpului, că „muzica rap este pentru pușcăriași”.

Am aflat de la Kev și Dice, în cadrul interviurilor DC News, dacă ideea că „rap-ul este pentru pușcăriași” mai există în prezent în România. 

„În momentul de față, mie mi se pare că mentalitățile de genul acesta s-au diminuat destul de mult. Nu există piesă nici măcar pe radio, fără rap, care să fie bună. Probabil că cei în vârstă mai gândesc așa. Pur și simplu sunt generații diferite. Și generația care este după noi, este mult mai avansată decât noi. Gândește altfel”, a explicat Kev la interviurile DC News.

Dice și-a exprimat, de asemenea, opinia, spunând că ne vom confrunta cu același scepticism și la următoarea generație. Alexandru Dănilă a subliniat că și cu dubstep-ul și trap-ul a fost la fel. 

„La noi o să fie același lucru cu următoarea generație. Mereu o să se întâmple. Și cu trap-ul, și cu dubstep-ul, la fel s-a întâmplat”, a completat Dice, precizând că „mi se pare că românul e foarte sceptic. Se ascultă foarte multă muzică, dar se ascultă superficial și toată lumea are păreri”, a spus Dice. 

„Noi am ales să nu mai ascultăm acele păreri și ne iese”, au mai dezvăluit cei doi. 

Revenind la afirmația unora că „rap-ul este pentru pușcăriași”, Kev a declarat că vorbim de evoluție și nu mai e loc de aceste răutăți. 

„În România, mi se pare că a avansat foarte mult acest gen de muzică și nu mai e o problemă pentru nimeni. Mai sunt piese pentru așa ceva, dar nu mai fac reach... Cred că românul nu mai vrea să asculte o melodie care să îi spună deja ce simte, vrea să se amuze”, a mai spus Laurențiu Ghinea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?