Rangers - Celtic. Echipa lui Ianis Hagi, la un pas să bată marea rivală din Scoția / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Rangers - Celtic. Echipa lui Ianis Hagi nu a reușit să se apropie de marea rivală în clasament
Rangers - Celtic. Echipa lui Ianis Hagi nu a reușit să se apropie de marea rivală în clasament
Glasgow Rangers şi Celtic Glasgow au terminat la egalitate, 2-2, luni pe stadionul Ibrox Park, în tradiţionalul derby al campionatului de fotbal al Scoţiei, denumit Old Firm.

Celtic Glasgow a deschis rapid scorul, prin japonezul Daizen Maeda (5), dar gazdele au egalat după pauză, prin golul lui Ryan Kent (47), iar apoi au preluat conducerea pe tabela de marcaj, 5 minute mai târziu, în urma unei lovituri de la 11 metri transformate de James Tavernier (53).

Campioana en titre, Celtic, a obţinut un punct preţios graţie golului marcat de japonezul Kyogo Furuhashi, cu două minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc (88).

VIDEO

În urma acestui rezultat, Celtic Glasgow, liderul clasamentului din Scoția, şi-a păstrat avansul de nouă puncte faţă de marea rivală Glasgow Rangers, ocupanta locului secund, după 20 de etape.

Românul Ianis Hagi, care şi-a prelungit recent contractul cu Rangers, nu a făcut parte din lotul echipei gazdă, fiind în continuare în recuperare după o gravă accidentare la genunchi suferită în urmă cu 1 an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel