Rangers - Aberdeen. Ianis Hagi a marcat primul său gol în 2022 - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Facebook / Ianis Hagi
Foto: Facebook / Ianis Hagi
Fotbalistul român Ianis Hagi a marcat primul său gol din 2022, în meciul pe care Glasgow Rangers l-a încheiat la egalitate cu Aberdeen FC, 1-1, marţi seara, în deplasare, în etapa a 21-a a campionatului Scoţiei.

Ianis Hagi a deschis scorul în minutul 20 şi a jucat 78 de minute pentru Rangers. Aberdeen a restabilit egalitatea în minutul 72, prin Lewis Ferguson, din penalty.

VIDEO:

Campioana Scoţiei a încheiat meciul în zece oameni, Ryan Kent primind al doilea cartonaş galben în min. 83.

Pentru Hagi a fost al doilea său gol în 14 meciuri pentru Rangers în acest sezon. Clasament: 1. Rangers FC 52 puncte 2. Celtic FC 48 puncte, 3. Heart of Midlothian 39 puncte 4. Motherwell FC 31 puncte etc. 

CITEȘTE ȘI: Moruțan, la un pas de Rangers. Plan folosit și la transferul lui Ianis Hagi la campioana Scoției

Amintim faptul că Olimpiu Moruțan (Galatasaray) este tot mai aproape de un transfer la Glasgow Rangers, unde ar putea fi coleg cu Ianis Hagi. Campioana Scoției ar avea un plan asemănător cu cel de la transferul internaționalului român de la echipa Genk.

Planul lui Rangers pentru a-l aduce pe Ibrox pe Moruțan

Olimpiu Moruțan ar urma să fie adus de la Galatasaray sub formă de împrumut pentru șase luni. Dacă va confirma, va fi transferat definitiv, precum s-a întâmplat și cu Hagi Jr. De menționat este că Moruțan este un jucător important în echipa lui Fatih Terim și turcii nu vor renunța la el foarte ușor, scrie Glasgowtimes.

Presa din Turcia a scris și despre interesul clubului Galatasaray pentru Ianis Hagi. Ianis Hagi a fost transferat la Rangers pentru suma de 3,5 milioane de euro. Tot 3,5 milioane de euro a plătit și Galatasaray pentru a-l transfera pe Moruțan de la echipa finanțată de George Becali, FCSB.

Olimpiu Moruțan a jucat 18 partide pentru Galatasaray în toate competițiile. A marcat 3 goluri și a dat 3 pase decisive. Potrivit transfermarkt, cota sa a ajuns la  5 milioane de euro. Vezi știrea inițială aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel