Ramona Săseanu este noul șef interimar al Televiziunii Române
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 11 mai 2021, 21:44
WhatsApp
Ramona Săseanu a fost aleasă șefă interimară a Televiziunii Române.

Potrivit Antena 3, Ramona Săseanu a fost aleasă șefă interimară a Televiziunii Române. În acest moment, aceasta are 240 de voturi, iar ceilalți doi contracandidați, au 131 respectiv 4 voturi. Aceasta a fost anunțată, ieri, de Ludovic Orban în BEx.

Este licenţiată a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică şi a Facultăţii de Stiinţe Economice din cadrul Universităţii din Craiova. Este masterand al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti.

Cine este Ramona Săseanu 

Lucrează în presă din 1995, debutând la un  post de radio din Craiova, foarte ascultat la vremea respectivă. În 1998  s-a mutat în Bucureşti unde a lucrat pentru Pro TV ca reporter, şi ulterior, corespondent de ştiri pentru zona Olteniei. La TVR Craiova lucrează din 2001, este redactor, iar cea mai mare realizare consideră că este emisiunea de sănătate pe care o realizează de 7 ani.

Este căsătorită, are un băiat, iar timpul liber şi-l petrece alături de familie.

“Televiziunea este o competiţie pentru mine, o provocare permanentă, o poveste frumoasă. Nu fac exerciţii de imaginaţie, întrebându-mă cum ar fi fost dacă aş fi făcut altceva sau ce o sa fie mai târziu. Pur şi simplu mă bucur că am această profesie şi încerc să ajut cât mai multe persoane prin ceea ce fac. Ecranul televizorului este cel care m-a adus în casa oamenilor şi mai târziu în sufletul lor.”, a declarat aceasta, conform craiova.tvr.ro. 

La jumătatea lunii martie, coaliţia de guvernare a decis şi schimbarea organigramei TVR.

„Se separă funcțiile la TVR, de președinte al CA (Consiliul de Administrație - n.r.) și director general. Urmează să fie stabilite atribuțiile fiecăruia. Asta pentru reformarea TVR. Desigur, trebuie modificată și legea de organizare și funcționare a televiziunii române și deja există un grup de lucru care lucrează în acest sens”, au precizat pentru Mediafax surse politice.

Pentru funcţia de preşedinte la TVR au fost luaţi în calcul, tot conform surselor, şi jurnalistul Radu Tudor, dar şi Mădălina Dobrovolschi, fosta şefă de cabinet a lui Klaus Iohannis (citește mai multe AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?