Ramona Porumb, viceprimarul Sectorului 1, pusă de Clotilde Armand să-și mute biroul. "Am avut opinii diferite"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Ramona Porumb, viceprimar Sectorul 1, a declarat că i-a cerut Clotilde Armand să-și mute biroul, după ședința Consiliului Local, de aseară.

"A fost o situaţie neprevăzută, în ideea în care, la momentul respectiv, discutam pe tema deschiderii şcolilor. La un moment dat, doamnă primar a plecat din sală şi m-au anunţat colegii, consilierii mei de faptul că ar fi venit până în birou şi ne-ar fi solicitat să ne mutăm", a spus Ramona Porumb la Antena 3.

"În mod obişnuit, colaborez bine cu doamna primar. Am participat la multe întâlniri comune, cu aparatul de specialitate, cu direcţiile subordonate. Am avut opinii diferite pe anumite proiecte, este normal, dar nu pot comenta exact gestul în sine. Sunt nişte proiecte revenite în Consiliul Local, au mai fost pe ordinea de zi şi în şedinţa trecută. Și mă refer la regulamentul pentru parcări, în special, unde, şi în acest moment, există o digitalizare şi regulamentul este, din punctul nostru de vedere, incomplet şi am dori să realizăm un grup de lucru pe el. I-am adus la cunoştinţă doamnei primar lucrul ăsta. A mai fost pe ordinea de zi reorganizarea Poliţiei Locale şi acolo credem că nu este funcţională organigrama aşa cum este propusă la momentul actual", a mai spus viceprimarul Sectorului 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel