Ramona Păuleanu, mesaj după ce unul dintre gemenii lui Cristiano Ronaldo a murit: Lor le înţeleg durerea...
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Ramona Păuleanu
Facebook Ramona Păuleanu
Jurnalista Ramona Păuleanu a postat un mesaj după ce unul dintre gemenii lui Cristiano Ronaldo a murit la naştere. Aceasta a trecut prin clipe groaznice cu băieţelul ei, Luca, care a stat 8 luni în spital după naştere. 

"Copilul meu e ca o autostradă. Atâtea fire are în el, atâtea beculeţe aprinse pe lângă el.. La ce să mai sper?"

N-am să uit niciodată cuvintele astea, spuse de o colegă de suferinţă, o mămică de la Filantropia care își avea, la fel ca mine, bebelușul la terapie intensivă.

O alta se ținea de pereți, amețise de durerea de a-și pierde amândoi gemenii, după ce trecuse încă o dată prin asta. Încă o dată! Mi s-a părut de neconceput.
O altă mamică își plângea unul dintre gemeni, pierdut la 10 zile de la naștere, în timp ce îl veghea pe al doilea, aflat și el în stare critică tot la terapie intensivă.

Scriu despre lucrurile acestea, profund tulburată de știrea că Ronaldo şi-a pierdut unul din gemeni la naștere, băiatul. Celebritatea le-a adus suferinţa asta îngrozitoare în atenția întregii lumi, dar cine știe câte mame, câți tați, câţi bunici necunoscuţi îşi plâng îngerii pierduți. Lor vreau să le spun că sunt cu sufletul alături de ei, că le înţeleg durerea, c-am fost de-atâtea ori la un pas să vorbesc despre Luca la trecut.

Copil cu 16 diagnostice, intubat aproape 6 luni, cu şanse minime de supravieţuire, numit de multe ori geamăn "compromis", zâmbește acum lângă mine și știu că trebuie sa aibă un rost în viaţa asta sau că aşa a fost să fie.

Iubite mămici aflate acum la Filantropia, la Marie Curie, la oricare maternitate sau spital din ţară, sper să ajungă mesajul ăsta la voi şi să vă mângâie măcar pentru o secundă.

Să vă dea Dumnezeu Putere. Răbdare. Înțelegere. Uitare", a scris Ramona Păuleanu pe Instagram.

Momente grele pentru Cristiano Ronaldo 

Cristiano Ronaldo trece prin momente grele. Georgina Rodriguez, iubita sa, a născut luni, 18 aprilie, dar unul dintre gemeni nu a supravieţuit. 

"Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.

Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna", a fost transmis de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel