Ramona Mănescu vorbește despre presiunile de la Transporturi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Ministrul demisionar al Transporturilor, Ramona Mănescu, spune că presiunile sunt o realitate la Ministerul Transporturilor și sunt exercitate în principal de acele grupuri care au fost deranjate de acțiunile sale.

Pe durata mandatului meu s-a aplicat legea, iar atunci când am constatat încălcarea acesteia au fost destituiți funcționari, așa cum bine știți, sau consilii de administrație, indiferent de presiunile care s-au făcut. După cum ați observat și din ancheta în curs de desfășurare la CFR Marfă, presiunile sunt o realitate la Ministerul Transporturilor și sunt exercitate în principal de acele grupuri care au fost deranjate de acțiunile mele. Sper ca aceste grupuri să nu se folosească de acest prilej pentru a-și recupera pozițiile. Ar fi păcat pentru Ministerul Transporturilor, pentru ceea ce înseamnă activitatea din cadrul ministerului, pentru că, indiferent de presiunile și de amenințările pe care le-am primit — și nu au fost puține — indiferent de modul în care s-a încercat intimidarea mea, vă spun că nu mi-a fost teamă să continui schimbările și sper ca acest lucru să se întâmple în continuare cu cel care va veni după mine", a spus Mănescu, cu prilejul unor declarații de presă făcute după demisia sa de la conducerea ministerului.

Ea a subliniat că, pe parcursul desfășurării activității sale, a respectat legea și a protejat interesele statului.

"Am început acest mandat sub semnul legalității și integrității și am satisfacția că îl și închei în acest fel. Am petrecut aceste șase luni în fruntea MT și m-am străduit să pun lucrurile în ordine, pe un făgaș european. (...) Am promis un mandat sub semnul legii și integrității și protejării interesului statului și sunt mândră că am procedat în acest fel", a mai spus ministrul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel