Ramona Mănescu RĂMÂNE în Guvernul Dăncilă. Anunț bombă, după ce Tăriceanu a avertizat-o cu excluderea din ALDE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ramona Mănescu a confirmat că dorește să rămână în continuare ministru de Externe și nu-și va da demisia din Guvernul Dăncilă, chiar dacă este susținută de ALDE. 

”Eu am acceptat această onoare de a fi ministru de Externe pentru că am considerat că politica externă e importantă, cred că e important să fim parnteneri serioși până la capăt. Eu am înțeles decizia ALDE, o respect, dar în momentul acesta România să dea semnale că e inconsecvent la nivel exterior cred că e un lucru rău. Eu îmi asum să rămân în continuare (...) pentru că suntem într-un moment în care vor fi decizii pentru România. Îmi asum eu să pierd politic la nivel intern, dar să nu piardă România pe termen lung" a declarat Ramona Mănescu, luni, într-o intervenție telefonică la Digi 24.

Ramona Mănescu a afirmat că a discutat cu președintele ALDE, care, deși a anunțat-o că e posibil să iasă de la guvernare, i-a spus să-și facă treaba în continuare. 

Despre excludere din ALDE a afirmat că ”nu am nicio îndoială că va face face acest lucru, nu trec la PSD, asta este clar. Eu îmi continui misiunea ca ministru al Afacerilor Externe și cred că asta este suficient”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel