Rămâne Pușcaș la echipa națională? Edi Iordănescu a luat decizia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Află ce decizie a luat Edi Iordănescu.

George Pușcaș (27 de ani) traversează o perioadă grea în carieră, motiv pentru care nu a mai reușit să marcheze vreun gol din luna martie a acestui an.

Echipa națională a României va juca împotriva Belarusului (12 octombrie, în deplasare) și Andorrei (15 octombrie, pe teren propriu), în preliminariile EURO 2024. 

În ciuda "secetei" sale, George Pușcaș a fost prezent la ultimele acțiuni ale naționalei României, însă la următoarea ar putea să nu mai bifeze niciun minut.

George Pușcaș era oricum suspendat pentru meciul cu Belarus de la Budapesta, iar Edi Iordănescu a decis să nu-l mai convoace pe atacant pentru duelul cu Andorra.

Louis Munteanu, Daniel Bîrligea și Denis Drăguș sunt jucătorii care au cele mai mari șase de a-i lua locul lui George Pușcaș la naționala României.

Înaintea celor două meciuri din luna octombrie, Edward Iordănescu a trimis 25 de convocări preliminare pentru fotbaliștii care evoluează în străinătate.

Pe lista finală ce va fi comunicată înaintea reunirii din septembrie se vor regăsi o parte dintre aceștia, alături de jucători din campionatul intern, conform digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel