Rămân Smiley și Gina Pistol împreună? Deznodământ în serialul muzical „Mai mult de-o viață”
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Smiley  dezvăluie  finalul mult așteptat al poveștii de iubire în 5 acte din serialul său muzical ”Mai mult de-o viață” odată cu lansarea ultimului episod care dă și numele proiectului, conform unui comunicat remis DC News.

După povestea unei prietenii infantile ce naște o iubire inițial inocentă, apoi pasională și, într-un final trădată, Smiley dă acum verdictul: este final sau continuare în iubirea începută în primul episod și încercată de drame în următoarele? ”Iubirea moare sau supraviețuiește parcursului unei vieți? Sufletele iartă și se regăsesc sau păstrează urmele suferinței și închid porțile? În fiecare poveste, verdictul depinde de protagoniști. În serialul „Mai mult de-o viață”, finalul este spus de noi, de Gina și de mine, și de felul în care vedem noi iubirea.”, anunță Smiley ultima filă din serialul său muzical în 5 acte.         

„Mai mult de-o viață” pune punctul pe I și arată chipul iubirii mature, traversate de timp și drame, dar și de pasiune și destin

După ce primele patru episoade ale serialului, „Locul sfințește omul”, „Nu mai există dup-aia”, „Purtat de vânt” și „Mi-aduc aminte” au spus povestea copilăriei fericite, a adolescenței tumultuoase, a drumului spre succes și a iubirii pasionale, dar trădate a trei buni prieteni, „Mai mult de-o viață” pune punctul pe I și arată chipul iubirii mature, traversate de timp și drame, dar și de pasiune și destin.   

„De-aș avea mai mult de-o viață, te-aș iubi de două ori, până dincolo de stele, până dincolo de nori. Dac-aș lua-o de la capăt, tot pe tine te-aș iubi, ești cu totul peste toate, tu îmi ești, tu îmi vei fi.”, spune refrenul celei mai noi piese a lui Smiley care a dat sensul și numele proiectului „Mai mult de-o viață”.  

„Mai mult de-o viață”, ultimul episod din seria de 5 care și dă numele serialului este co-producție HaHaHa Production

„Mai mult de-o viață”, ultimul episod din seria de 5 care și dă numele serialului este co-producție HaHaHa Production și Cat Music, are versurile compuse de Andrei Tiberiu Maria (Smiley) și Nosfe, muzica semnată de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Nosfe, Lucian Nagy, Florin Boka, Roland Kiss și producția realizată de Lucian Nagy, Florin Boka, Roland Kiss. 

Lansat episod cu episod pe canalul de YouTube al artistului Smiley, serialul muzical „Mai mult de-o viață”, compus din 5 episoade construite ca scurt-metraje ce leagă muzical și cinematografic etapele unei povești de iubire fără sfârșit, are scenariul scris de Iulian Moga, regia poartă semnătura lui Kobzzon, muzica este compusă, produsă și înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar proiectul este co-producție HaHaHa Production și Cat Music.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel