Raluca Turcan, răspunsul momentului. Are diplomă de licenţă?
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Raluca Turcan  Foto: Crișan Andreescu
Raluca Turcan Foto: Crișan Andreescu
Raluca Turcan a răspuns întrebărilor despre diplomele pe care le deţine. 

"Ieri a fost o zi tare draguță. A început campania electorală!!Sunt sunată cu întrebarea: “Aveți diplomă de licență”? “Da, dar de ce doar de licență, merită să mă întrebați și de bac, după cum știți, realitatea bate filmul în România și tocmai am aflat că poți preda și la universitate fără bacalaureatul luat”.

Tot ieri am fost întrebată ce înseamnă cuvântul “masterandă” din CV. Am explicat că am urmat cursurile unui program de master fără a susține disertația. Sintagma e corectă și nu presupune absolvirea, dupa cum nici termenul “doctorand” nu presupune titlul de doctor.

Dar, “La Institutul Puskin din Moscova ați studiat?” Da, am studiat, ca studentă a Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Relații Economice Internaționale.

Am urmat, pentru cei interesați, mai multe cursuri de scurtă durată, de pregătire academică și politică, inclusiv în cadrul unui program Harvard derulat la Atena. Pentru cei care nu cred că am luat Bacul și Licența decât dacă văd diplomele, le atașez scanate. Îi rog pe această cale, să vadă mediile finale, să rostească cifrele cu voce tare." a scris Raluca Turcan pe Facebook. 

Ieri a fost o zi tare draguță. A început campania electorală!! Sunt sunată cu întrebarea: “Aveți diplomă de licență”?...

Publicată de Raluca Turcan pe Miercuri, 14 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel