Raluca Turcan atac la Tăriceanu: NU este adevărat
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Preşedintele interimar al Partidului Naţional Liberal (PNL), Raluca Turcan, a afirmat sâmbătă, că nu i s-a propus liderului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, să preia preşedinţia PNL.

"Am văzut intoxicări plecând de la propunerea pentru şefia Partidului Naţional Liberal către Călin Popescu Tăriceanu, până la o aşa-zisă disperare clamată de domnul Dragnea. Nimic din aceste lucruri nu este adevărat", a spus Turcan.

PNL se poate relansa, în urma deciziilor luate după rezultatele de la alegerile parlamentare, a mai arătat liderul liberal, într-o declaraţie de presă după ceremonia de înmânare a certificatelor de parlamentari organizată sâmbătă dimineaţă la Sibiu.

"PNL se poate relansa. A luat nişte decizii uitându-se spre rezultatele şi performanţele electorale pe care le-am obţinut. PNL Sibiu a obţinut cel mai mare procent pe ţară şi a câştigat detaşat competiţia în faţa PSD şi eu cred că acest proiect al PNL Sibiu ar putea fi urmărit şi la nivel naţional. Am această datorie să ofer şi PNL-ului la nivel naţional, un astfel de proiect de dezvoltare politică, pentru o Românie sănătoasă din punct de vedere economic şi cu bunăstare pentru cetăţeni", a declarat Raluca Turcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel