Raluca Prună, despre Tudorel Toader: Așa mi-a zis un pieten care a terminat la Iași
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Raluca Prună, ministrul Justiției din Guvernul Cioloș, a reacționat după discursul Laurei Codruța Kovesi în contextul în care Tudorel Toader trebuie să facă un anunț privind revocarea șefei DNA.

"Revoca, nu revoca? Propune, pentru rigoare... Pariul meu e ca va incerca sa amane. Prin invocarea prezentarii raportului in Parlament. Mat la ministru oricum. Drumul din Japonia e lung si greu. Mai greu ca cel al Damascului. Un prieten care a terminat la Iasi spune ca ministrul ar putea demisiona. Hm, ma indoiesc, in Argentina cica ar fi in martie o conferinta despre topirea ghetarilor.

Pentru cei care ma injurati in privat, de pe conturi false: cand esti condamnat de Inalta Curte la ceva ani de inchisoare, cred ca probele au fost beton. Nu prefabricate", a scris Raluca Prună pe Facebook.

Kovesi nu știe despre ce raport este vorba

Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, a afirmat, miercuri, că nu are cunoştinţă despre vreun raport al ministrului Justiţiei cu privire la activitatea DNA, precizând că nu a avut nicio discuţie cu Tudorel Toader pe această temă.

[citeste si]

"Nu ştiu despre ce raport este vorba, nu am avut nicio discuţie cu ministrul Justiţiei. De altfel, singura discuţie pe care am avut-o cu ministrul Justiţiei a fost în faţa dumneavoastră, a tuturor, la CSM, când s-a dezbătut raportul de control care a fost făcut de către Inspecţia Judiciară în cursul anului trecut. De la acel moment nu am mai avut nicio discuţie cu ministrul Justiţiei, nu mi s-a solicitat niciun fel de informare, nu mi s-au solicitat niciun fel de date despre activitatea DNA, nu mi s-au cerut niciun fel de explicaţii, ca atare, mi-e foarte greu să răspund ce are în vedere ministrul Justiţiei", a declarat Kovesi într-o conferinţă de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel