Data publicării:

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, își vinde canapeaua pe OLX. Nu mai are bani sau doar redecorează? (FOTO)

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Raluca Pastramă, Facebook
Raluca Pastramă, Facebook

Aflată în plin scandal după divorțul de Pepe, Ralucă Pastramă a intrat, mai nou, în atenția publicului cu un alt gest.

Se pare că fosta soție a lui Pepe și-a scos la vânzare canapeaua pe un site de profil, mai exact cu colțar. Se zvonește că procesele o costă destul de mult, iar vedeta nu mai poate face față cheltuielilor. Sau poate că vrea pur și simplu să redecoreze?

Raluca Pastramă se află în conflict nu cu unul, ci cu doi bărbați în instanță, iar această situație pare să o epuizeze atât din punct de vedere emoțional, cât și financiar. Bruneta ar fi decis să facă un anunț pentru a-și vinde canapeaua la prețul de 6.000 de lei. Anunțul are titlul -  „Vând colțar Canapea Mobexpert”, iar Raluca Pastramă ar fi inclus atât fotografii ale mobilierului scos la vânzare, cât și dovezi că acesta provine din magazinul menționat. Nu sunt oferite mai multe detalii, așa că un potențial cumpărător va trebui să contacteze vânzătorul pentru informații suplimentare.

Ce spune Raluca despre imaginile compromițătoare în care ar fi fost surprinsă

Recent, Pepe a fost invitat în emisiunea „Un show păcătos”, unde, în timpul pauzei publicitare, le-ar fi arătat prezentatorilor câteva clipuri indecente cu Raluca Pastramă. El a afirmat și că fosta sa soție ar fi consumat substanțe interzise. Filmările nu au fost difuzate pe micile ecrane, dar Dan Capatos a dezvăluit că a văzut imagini șocante. Totuși, el a precizat că nu există un videoclip care să arate consumul efectiv de substanțe interzise.

Mara Bănică, co-prezentatoarea emisiunii de pe Antena Stars, a afirmat că acele filmări sunt mai mult decât indecente și conținutul este explicit. Ulterior, Raluca Pastramă a ieșit în apărarea sa, negând acuzațiile lui Pepe și declarând că nu este ea în acele imagini.

Raluca Pastramă și Pepe au avut o relație tumultuoasă, care a culminat cu divorțul lor. Cei doi s-au căsătorit în 2013, dar au decis să se despartă în 2021. Procesul de divorț a fost marcat de diverse controverse și dispute legale, iar amândoi au făcut declarații publice cu privire la relația lor. Pe parcursul divorțului, au apărut acuzații reciproce și scandaluri mediatice, inclusiv despre viața personală și problemele financiare. Raluca a menționat că a fost greu să facă față situației, mai ales din cauza presiunii exercitate de mass-media.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel