Data publicării:

Raluca Pastramă divorțează de Ibrahim Ibru

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: colaj Instagram, Facebook
foto: colaj Instagram, Facebook
Fosta parteneră a lui Pepe, Raluca Pastramă, divorțează și de al doilea soț.

Raluca Pastramă pare să traverseze un moment mai puțin favorabil în ceea ce privește viața sa sentimentală, iar povestea sa amoroasă tumultuoasă a redevenit subiect de discuție în sfera publică. După divorțul de acum câțiva ani de cunoscutul cântăreț Pepe, mulți se așteptau ca aceasta să își găsească echilibrul și stabilitatea alături de omul de afaceri Ibrahim Ibru. Cu toate acestea, căsnicia lor nu a rezistat mult. Cei doi au depus deja actele de divorț.

În ultimul timp, mariajul cu Ibrahim Ibru a început să scârțâie, iar astăzi au ajuns amândoi în pragul divorțului. Chiar dacă împart împreună responsabilitatea pentru fiica lor Maryam, cei doi au hotărât să meargă pe drumuri diferite. Separarea se anunța deja de ceva timp. În prezent, Raluca și Ibrahim se află în procesul de finalizare a formalităților de divorț.

Fanii Ralucăi au remarcat din timp faptul că ceva nu era în regulă în relația lor. Schimbările au fost evidente, cu Raluca dedicând mai mult timp alături de familia ei, în timp ce Ibrahim apărea în imagini mai ales alături de fiica lor, Maryam. Problemele dintre cei doi s-au adâncit și astfel au luat hotărârea să nu mai fie împreună.

Ibrahim Ibru a confirmat divorțul

Cu toate că la început au negat amândoi problemele în relație și au încercat să păstreze aparențele fericite, acum au ales să iasă la iveală cu adevărul. Ibrahim Ibru a confirmat pentru spynews.ro că el și Raluca Pastramă se află în pragul divorțului și că singurul pas rămas este depunerea actelor. „Este adevărat că eu și soția mea ne-am separat în fapt de câteva luni bune, fiecare a ales sa își vadă de viața proprie. Asta nu înseamnă ca nu avem grija în continuare, ca doi părinți responsabili, de fiica noastră minunată. Poate nu am fost sortiți să fim împreună, se mai întâmplă. Noi ne dorim un divorț amiabil, civilizat și elegant, tocmai pentru ca fetița noastră să fie mandră de părinții ei, deoarece, chiar dacă e mică, va fi afectată de tot ce se întâmplă în viața ei, pe tot parcursul vieții. Știu ca eu și mama fetitei mele ne înțelegem civilizat si ca nu este decât o formalitate sa încheiem si cu procedurile de divorț” a spus Ibrahim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel