Data actualizării:
Data publicării:

Raluca Bădulescu, gata să arunce banii pe genți scumpe, farduri și haine decât pe renovarea casei: "Păi, ce, ies cu vopseaua de pe pereți pe față, cu chiuveta la subraț?"

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Raluca Bădulescu
Sursa foto: Facebook Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu, posesoarea unei genți de 40.000 de euro, spune că preferă să investească banii în haine, accesori și farduri decât în renovarea casei, mărturisind că totul este prea scump.

"În fiecare săptămână mut câte un geamantan și câteva huse. În fiecare săptămână eu nu mă ocup cu redecorarea, așa cum ar trebui, ci cu mutatul de haine. Asta este meseria mea în ultima vreme: mutător oficial de haine. M-a întrebat un prieten: Dar ai Castelul Peleș de renovezi de nu știu cât tim?. Sincer, nu. Este o casă omenească, pe la Dorobanți. Chestiunea este că, dacă nu te ocupi, treburile merg greu. Eu nu prea mă ocup. Nici nu-mi place", a spus Raluca Bădulescu, într-un interviu pentru cancan.ro.

"Mă depășește psihic"

"Mie îmi plac hainele. Nu îmi place să mă duc să caut granit pentru baie. Ce este aia granit pentru baie? De ce să vreau eu granit pentru baie? Aș vrea un parfum, niște farduri, niște cizme. Ideea este următoarea, copilul s-a mutat de multă vreme la casa lui și au rămas două camere pe care vreau să le transform în dressing. Și am dat dintr-una într-alta și am ajuns la o chestie care mă depășește psihic. Cred că și la anul pe vremea asta o să mut bagaje dacă nu se va ocupa cineva", a mai spus fosta jurată de la Bravo ai stil.

Care este cea mai scumpă geantă pe care o are

"De la Hermes, dar nu am vreun crocodil. Am un Hermen Birkin de 40.000 de euro", a mărturisit vedeta.

"Sunt niște vopseluri de pereți scumpe... Dar o lavabilă nu merge pe pereții ăia?! Totul este foarte scump, exagerat de scump. Hainele, gențile și fardurile nu sunt scumpe, dar ce ține de casă este scump. (...) Dacă pui vopseaua aceea în toată casa se face o geantă Chanel numai din vopseaua de pe pereți. Păi, ce, ies cu vopseaua de pe pereți pe față? Nu ies cu vopseaua pe față, cu chiuveta la subraț și nici cu canapeaua pe post de cercei", a explicat Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu s-a mutat din locuința de pe Dorobanți, aflată momentan în renovări, în Pipera, într-un apartament pentru care ar plăti chirie 1.300 de euro pe lună, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel