Rafila, TĂIOS la adresa Monicăi Anisie: Îmi ASUM acest cuvânt! Nici pe ea nu s-a convins. Vă spun, e PERICULOS
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 17 dec 2020 / 21:28
Alexandru Rafila a transmis un mesaj tăios la adresa Monicăi Anisie, în contextul închiderii școlilor din cauza pandemiei de COVID-19.

"Sănătatea este cea care poate duce la dezvoltarea durabilă a acestei țări, însă dezinteresul pentru educație a fost în mod evident manifestat în cursul verii, când pregătirile pentru reluarea școlii în pandemie au fost aproape nule, inclusiv prestația doamnei ministru, cu toată stima, nu a convins pe nimeni. Cred că nici pe ea nu s-a convins în ceea ce privește găsirea unei soluții. 

Eu vă spun că este extrem de periculos ce s-a întâmplat. Copiii nu au mai fost practic de un an la școală și dacă nu reîncepem școala, imediat, în ianuarie, când se termină vacanța, o să intrăm într-un soi de spirală periculoasă care va duce la traume. Și-mi asum acest cuvânt! Traume din punct de vedere al dezvoltării psiho-sociale pentru foarte, foarte mulți copii, iar decalajele dintre copii se vor mări și mai mult, pentru că acel milion de copii care nu are acces la învățământul online va rămâne și mai mult în urmă, nu vor avea un viitor nici pe piața muncii. Mie mi se pare ciudat că educația este lăsată la urmă!", a declarat Alexandru Rafila, în direct la B1 TV.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro