Rafila: Spitalul Colentina a funcționat 2 luni fără autorizație sanitară. E regretabil că managerul nu a știut
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Agerpres
Agerpres
Ministrul Alexandru Rafila a vorbit despre situația de la Spitalul Colentina, care a funcționat fără autorizație sanitară la începutul acestui an.

În cadrul unor declarații de presă susținute luni, 25 martie, Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a mărturisit că Spitalul Colentina din Capitală a funcționat fără autorizație sanitară din luna decembrie a anului trecut, până în februarie 2024.

„Spitalului Colentina i-a expirat autorizația sanitară de funcționare la finalul anului trecut. În luna ianuarie și cred că și o parte din februarie nu a avut autorizație sanitară de funcționare.“, a spus Alexandru Rafila.

„Și ce a însemnat acest lucru?“, a întrebat o jurnalistă.

„Direcția de Sănătate Publică s-a dus acolo, imediat cum am aflat. Avem un raport complet al evaluării activităților. Între timp cred că a fost obținută această autorizație, dar este regretabil că un manager al unui spital aflat în subordinea Primăriei Generale nu știa că spitalul nu are autorizație sanitară, care a expirat la finalul anului trecut“, a replicat ministrul.

„Asta a fost explicație, că nu știa?“, a insistat jurnalista.

„O să vă punem la dispoziție raportul de control ca să vedeți exact care este situația de acolo“, a mai precizat ministrul Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel