Data publicării:

Rafila, semnal de alarmă în cazul medicului Petreanu. A atras atenția asupra celor care s-au antepronunțat în acest caz / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a atras atenția asupra cazului medicului Petreanu, care a intrat cu mașina într-un cap de pod din Otopeni, weekend-ul trecut.

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a făcut câteva precizări privitoare la cazul medicului Petreanu, spunând că nu l-a cunoscut personal pe acesta. În plus, Rafila a atras atenția asupra celor care s-au antepronunțat în cazul său.

„Am ascultat-o pe doamna profesor (n.r. Cătălina Poiană). Când faci parte dintr-un organism de conducere sau de disciplină a unui colegiu profesional, nu trebuie să te antepronunți. Cred că lucrul ăsta este total greșit. În momentul în care te antepronunți fără ca respectiva cauză să fie dezbătută, te-ai decredibilizat“, a spus Alexandru Rafila, făcând referire la Comisia de Disciplină.

Rafila:  E clar că decredibilizezi activitatea corpului din care faci parte

„E clar că automat decredibilizezi activitatea corpului din care faci parte. Asta trebuie să fie învățătură de minte măcar încât să nu mai continuăm. Pot să înțeleg partea emoțională - personal nu l-am cunoscut pe domnul doctor Petreanu, m-a șocat și pe mine sfârșitul tragic, am fost foarte afectat - dar astea nu sunt lucruri care să aibă legătură cu ce s-a întâmplat. Nu s-a finalizat, era o anchetă în curs, dar antepronunțarea într-o astfel de situație nu cred că este maniera potrivită și toate lucrurile trebuie soluționate așa cum trebuie din punct de vedere al legii“, a mai precizat și Alexandru Rafila, ministrul Sănătății.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel