Rafael Nadal, mesaj în limba română la aniversarea Simonei Halep
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Simona Halep FOTO AGERPRES / EPA
Simona Halep FOTO AGERPRES / EPA
Simona Halep (6 WTA) a împlinit 28 de ani, vineri, iar românca a primit numeroase mesaje de felicitare. Printre acestea se numără și unul venit de la Rafael Nadal.

Într-o postare făcută pe contul oficial de Instagram al Academiei lui Rafael Nadal, vineri seara, Halep a primit un mesaj de felicitare atât în limba engleză, cât și în limba română: "La mulți ani, Simona Halep! Bucură-te de ziua ta!".

La postarea respectivă a fost atașată o fotografie cu Rafael Nadal și Simona Halep, după ce aceștia au câștigat turneul de Mare Șlem de la Roland Garros din 2018, în proba masculină, respectiv feminină.

Simona Halep a împlinit, vineri, 28 de ani. Constănțeanca a primit un mesaj special și din partea antrenorului australian Darren Cahill, care va reveni alături de fostul lider mondial la începutul anului 2020: "Faţa aceea când ştii că vin cadourile! La mulţi ani, Simona Halep! Să ai o zi minunată şi să te asiguri că băieţii, Toni (n. red. – Iuruc) , Theo (n. red. -Cercel) & Daniel (n. red. – Dobre) au grijă de tine azi. Felicitări pentru aniversarea excelentă a 28 de ani. Hai să o facem pe următoarea şi mai bună", a scris Cahill, ataşând o fotografie cu Simona Halep când aceasta zâmbeşte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel