Raed Arafat, prima reacţie după decizia Curţii de Apel de la Bucureşti în privinţa carantinării Timişoarei
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Guvernul României
Guvernul României
Raed Arafat a reacţionat, în exclusivitate pentru DC NEWS, cu privire la decizia Curţii de Apel Bucureşti, care a hotărât anularea prelungirii restricţiilor din Timişoara. 

"Decizia nu este definitivă. Vom comenta după ce vom vedea motivaţia, dar şi decizia finală în urma recursului", a transmis Raed Arafat pentru DC NEWS. 

Preşedintele CJ Timiş vrea scuze de la Arafat

"Curtea de Apel Bucureşti a anulat ordinul prin care şeful DSU, Raed Arafat, a decis să prelungească restricţiile la Timişoara în perioada 22- 24 martie, peste hotărârea luată de CJSU Timiş. Instanța a confirmat ceea ce am semnalat din primele momente: a fost o intervenție abuzivă și nejustificată. Dar, înainte de toate, a fost un precedent periculos și o intimidare a membrilor CJSU. Din păcate observ tot mai multe erori de judecată în ultima perioadă la cei în mâinile cărora stau viețile cetățenilor. Timișorenii așteaptă și merită scuzele lui Raed Arafat și a celor care i-au susținut la nivel local decizia nedreaptă și ilegală. Nu-mi rămâne decât să vă încurajez să respectați cu sfințenie regulile, cu speranța ca, prin efortul comunității, rata de infectare să scadă natural și să ieșim cât mai repede din carantină.", a scris Alin Nica, preşedintele CJ Timiş pe Facebook. 

VEZI Ordinul prin care au fost prelungite restricțiile în Timișoara, ANULAT de instanță. Alin Nica: Timișorenii așteaptă și merită scuzele lui Raed Arafat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel