Data publicării:

Raed Arafat nu și-a mai luat concediul de odihnă din 2004. Câteodată muncește și 7 zile din 7: Nu stau să fac un calcul câte ore muncesc pe zi

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, nu simte nevoia de a avea zile libere, de aproape 20 de ani. 

În 2004, a apelat ultima oară Raed Arafat la dreptul său legal la odihnă. Secretarul de stat din MAI a trecut prin multe evenimente marcante, fiind adesea țintă sau văzut ca direct responsabil în situații critice. Se pare că asta nu l-a copleșit, Raed Arafat dedicându-se întru totul misiunii sale din România. ”Nu am concediu nici anul acesta. Așa cum am mai spus, nu simt nevoia. Atunci când munca ta, când ceea ce faci devine hobbyul tău, atunci probabil că asta este reacția cea mai potrivită” a spus Raed Arafat, pentru cancan. Cuvântul oboseală nu pare să-i fie cunoscut: ”Vă spun sincer, organismul meu se reface foarte repede, după episoadele de oboseală. Așa sunt eu!”. 

Șeful DSU nu se gândește nici la programul pe zile sau pe săptămâni, muncind atât cât e nevoie: ”Nu stau să fac un calcul câte ore muncesc pe zi. Ceea ce știu sigur e că am treabă și în zilele de weekend. Pot fi săptămâni în care muncesc șapte zile din șapte sau șase zile din șapte. Niciodată însă mai puțin de cinci”. 

”Nu știu cât am să mai rezist așa. Dar cât voi simți că pot merge mai departe o voi face!” conchide el pentru sursa citată. 

Pentru DCNews, el spunea, întrebat ce face în timpul liber, că "atunci când există timp liber, adică foarte rar, cel mai mult îmi place să merg la un film, sau la masă cu nişte colegi. Asta fac eu în timpul liber. Dar nu mă plâng, pentru că eu consider că atunci când mă duc la muncă mă duc la ceva care îmi place foarte mult. Pe mine nu mă stresează munca sau locul de muncă, mă stresează mai mult când nu reuşesc să fac ceva ce ştiu că trebuie făcut". 

Citește și: EXCLUSIV  Ce nu știai despre Raed Arafat. S-a născut în Siria, dar nu a trăit acolo. Ce țară-i este a doua casă după România și alte detalii neștiute - Video

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel