Răducu Mazăre, fiul lui Radu Mazăre, amendat de Poliție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Răducu Mazăre
Răducu Mazăre
Răducu Mazăre, fiul fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, a fost amendat de poliţişti cu  1.000 de lei pentru că şi-a serbat ziua de naştere într-un local din Mamaia, încălcând măsurile anti-COVID. Acesta a împlinit 27 de ani. 

Fiul lui Radu Mazăre a făcut petrecere mare de ziua lui în ciuda pandemiei de coronavirus. Răducu Mazăre şi-a serbat ziua de naştere în prezenţa a peste 20 de persoane într-un local din staţiunea Mamaia fără a ţine cont de restricţiile anti-COVID.

Petrecerea a fost spartă, duminică, în jurul orei 21.30. când la evenimentul monden au ajuns şi poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia care au împărţit amenzi.

“Având în vedere actualul context epidemiologic, precum şi reglementările legale în vigoare, prin care se menţine interdicţia desfăşurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, se arată în comunicat IPJ Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel