Radu Vâlcan - Adela Popescu, secretul unei căsnicii fericite: ''E vorba doar de ...''
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Radu Vâlcan și Adela Popescu
Radu Vâlcan și Adela Popescu
Radu Vâlcan a vorbit despre căsătoria cu prezentatoarea emisiunii ''Vorbește lumea'', Adela Popescu.

Radu Vâlcan a oferit detalii din mariajul cu Adela Popescu. Prezentatorul show-ului tv Temptation Island - Insula Iubirii, mărturisește care este secretul căsniciei lor și cum trec peste micile probleme de cuplu.

"În relație e vorba de echilibru. Noi când ne-am cunoscut, știam că vom ajunge aici, iar anii ne-au dat dreptate, pentru că noi suntem amândoi extrem de compatibili. E vorba de echilibru, de felul de a vedea viața, de a valorifica lucrurile bune care ți se întâmplă, rebuie să iei tot ceea ce e mai bun, să construiești o relație frumoasă și o familie frumoasă, căci într-acolo ne îndreptăm cu toții. Fără familie nu prea poți să funcționezi cum trebuie, la parametri maximi.

Trebuie să formezi o echipă. E vorba despre liniște. La începutul oricărei relații nu vezi că lucrul acela stă unde nu trebuie, după încep să apară și lucruri care te deranjează, dar sunt lucruri inerente și asta este. Nu poți să zici: așa sunt eu și obișnuiește-te. O relație se construiește, tu poți să fii un om mai bun cu ajutorul partenerului, acesta îți poate oferi ceva ce poți să înveți, cum și tu la rândul tău îi poți oferi lucruri. Nu suntem perfecți, trebuie să învățăm. Noi ne-am cunoscut la filmări, în timpul repetițiilor, am simțit, de la un punct, că aceasta este direcția și că vom avea o viață frumoasă împreună.

'E vorba doar de compatibilitate'

Sunt lucruri ce nu pot fi explicate, nu există un secret al fericirii, al unei relații bune, e vorba doar de compatibilitatea dintre două persoane care au aceleași principii, aceleași valori și care prețuiesc viața în cea mai frumoasă substanță. Mai există discuții contradictorii, normal, trecem cu maturitate peste ele. Trebuie să ai foarte mare grijă, să nu cazi în latura cealaltă, să nu mai vorbești, să fii orgolios. Trebuie să vorbești, să nu lași lucrurile nespuse, pentru că se tot adună. Trebuie vorbit!

Ne-am dorit încă un copil, iar Alexandru nu ne-a pus niciun fel de problemă și ne-a încurajat să-i mai facem un frățior. Ne-am gândit că vom face și o fetiță, deci amândoi vor avea o surioară", a dezvăluit Radu Vâlcan în cadrul emisiunii "Agenția VIP".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel