Radu Tudor sare în apărarea Doiniței Băsescu: Să nu mă înjurați, dar...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalistul Radu Tudor consideră că reacția dură pe care a avut-o, luni, Doinița Băsescu, cumnata președintelui Traian Băsescu, față de jurnaliștii care i-au solicitat o declaraţie după ce şi-a vizitat soţul aflat în Arestul Poliţiei Capitalei, nu este de condamnat și le cere fanilor săi să nu-l înjure pentru o astfel de poziționare. 

"Să nu mă înjurați, dar dpdv uman cred că Doinita Băsescu nu trebuie blamată pentru criza de nervi făcută în fața jurnaliștilor. Nu e ușor să treci prin ce trece ea. Soțul în pușcărie, presiuni pe linie de familie, informații că și copiii ar fi implicați alături de Mircea Băsescu", a scris, luni, pe pagina sa de socializare, Radu Tudor, după ce presa a relatat despre reacția Doiniței Băsescu, soţia lui Mircea Băsescu, când jurnalișii prezenți în fața Arestului Poliției Capitalei i-au solicitat insistent o declarație după vizita la soțul său.

Citește și Încă un membru al familiei BĂSESCU este URMĂRIT PENAL

„Ce doriţi? Nu fac comentarii, nu ştiu nimic. Vă rog să-mi daţi voie, că altfel sun la 112. Să mă lăsaţi în pace, să nu mă mai sufocaţi!", a exclamat, nervoasă, Doinița Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel