Radu Tudor, reacție surprinzătoare după ce Băsescu a dat dreptate Antena 3
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
În emisiunea "Ediția de seară", realizată de Victor Ciutacu la România TV,  Traian Basescu a dat dreptate Antenei 3 în cazul Mariana Rarinca.

Jurnalistul Radu Tudor a spus că această întâmplare nu îl face nici pe departe fericit.

"Stiam ca va veni si aceasta zi.

Ma bazam pe experientele traite in cei 25 de ani de presa pe care-i fac anul acesta. Nu invoc asta ca pe o mare virtute, ci ca pe un simt pe care oricine il dezvolta dupa atata vreme muncind intr-un domeniu.

Ieri, 10 martie 2016, Traian Basescu a spus : "Imi pare rau ca am aceeasi parere cu Antena 3". Se referea la cazul Mariana Rarinca si la indiscutabilul abuz suferit de aceasta femeie pentru care doar Antena 3 a luptat, dintre toate cele 22 de televiziuni romanesti.

Probabil foarte multi cred ca e momentul dreptatii depline, un triumf al adevarului asa cum l-am asteptat cu totii timp de 10 ani.

Dar ziua in care Traian Basescu ne-a dat dreptate e una trista. Foarte trista. De ce spun asta?

Momentul e amar prin semnificatia lui. Chiar si marii adversari ne recunosc justetea demersurilor jurnalistice : Udrea a spus si ea recent ca Antena 3 a gandit corect, acum e randul lui Basescu. (...) Dupa 10 ani in care am luptat cu nedreptatea, cu abuzul, in care am cerut insistent, zi de zi, seara de seara, pastrarea democratiei, a valorilor constitutionale, a statului de drept ce are la baza drepturile si libertatile fundamentale, acum chiar si cei care ne-au detestat pentru adevarurile spuse ne dau dreptate", a scris Radu Tudor pe blogul său.

[citeste si]

"Istoria ne-a dat dreptate. La ce folos?

Basescu e bine mersi, cu milioanele de euro, cu un viloi urias de la stat in cartierul lui Ceausescu, cu masini de lux de la stat si aghiotanti, cu sutele de hectare procurate dubios la Nana, cu marile sale abuzuri si ilegalitati nesanctionate de vreun procuror. Avand si cheile inca in buzunar.

Noi? Fara sedii, cu dureri de cap imense, cu eforturi supraomenesti sa ne mutam, evacuati dintr-un sediu unde puteam ramane legal ca si chiriasi, cu nopti nedormite incercand sa nu oprim emisia, atacati zi si noapte de o propaganda infecta hranita din bani negri, formata din autodeclarati ofiteri acoperiti sau platiti de baroni centrali si locali, cu rani foarte adanci pentru cei care au fondat si muncit peste 20 de ani sa creeze un trust media atat de apreciat de telespectatori. Doar fidelitatea lor extraordinara ne face de multe ori sa nu clacam, sa mergem mai departe. Audienta noastra, pretuirea oamenilor multi si sinceri care au iesit in strada cu noi de multe ori – pentru acestia merita satisfactia ca am avut dreptate in tot ce am facut", a adăugat jurnalistul. Mai multe puteți citi aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel