Radu Tudor, reacție după condamnarea lui Frunzăverde: Cine-i arată pisica lui Klaus Iohannis?
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Radu Tudor
Radu Tudor
Radu Tudor a reacționat, pe blogul personal, după condamnarea lui Frunzăverde și spune că președintele Klaus Iohannis are deja două decizi ale instanțelor nefavorabile lui.

"Preşedintele CJ Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde (PNL), a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru folosire a influenţei în vederea obţinerii unui folos necuvenit, în dosarul vizând alegerile prezidentiale din 2014.

A trecut un an de cand Klaus Iohannis e presedinte si deja doua hotarari judecatoresti au legatura cu presedinte, ambele defavorabile :

1. Decizia de la Curtea de Apel Brasov, definitiva si irevocabila, prin care se constata ca familia Iohannis a intrat ilegal in posesia unei case in Sibiu. Asupra acestei decizii s-a declarat recurs in interesul legii ce se va judeca foarte curand

2. Decizia in cazul Frunzaverde implica si un eventual beneficiu obtinut ilegal de Klaus Iohannis la prezidentialele din 2014. Este vorba despre voturile din Caras Severin.

Mi se pare mie sau cheile din justitia lui Basescu arata pisica lui Klaus Iohannis in anul in care se numesc sefii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Parchetului General si DNA?

Amenintarile fatise lansate de Basescu asupra lui Iohannis in ultima vreme si perspectiva puscariei se manifesta si prin aceste decizii ale sistemului controlat de cheile fostului presedinte? Schimbarea unui regim cu altul implica si astfel de convulsii majore?

Daca nu schimba toate figurile ce au patronat institutiile de forta in ultimii 10 ani de regim Basescu, se poate astepta Iohannis pe viitor si la dosare penale in urma deciziilor din justitie? Iohannis si familia sa, evident. Nu stiu, vom vedea. Cert este ca jocul a devenit extrem de tensionat", a scris Radu Tudor pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel