Radu Tudor, mărturisiri inedite de ziua lui: "Dacă aș putea să dau timpul înapoi..."
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
La 48 de ani, jurnalistul Antena 3 Radu Tudor este în plină ascensiune profesională, fapt la care nu s-ar fi gândit niciodată, în urmă cu 25 de ani, după cum mărturiseşte cu melancolie. 

De ziua sa de naştere, jurnalistul de la Antena 3 face o retrospectivă scurtă a anilor care l-au adus astăzi pe culmile succesului, recunoscând că ar da oricând timpul înapoi să retrăiască cei 18 ani plini de dorinţe şi visuri. Iar familia este nelipsită. Tot cu ei s-a serbat şi astăzi. Nimic fastuos. Linişte şi o masă în familie.

"Dacă aş putea să dau timpul înapoi, la 18 ani, ar fi foarte bine. Satisfacţiile profesionale sunt imense la vârsta asta şi sper ca Dumnezeu să îmi dea sănătate, să merg la fel ca şi până acum, din toate punctele de vedere.

Surpriza cea mai mare de care mă bucur este perspectiva profesională pe care nu mi-o imaginam, acum 25 de ani, pe băncile facultăţii. Nu îmi imaginam să am o emisiune zilnică la o televiziune importantă din România", mărturiseşte jurnalistul, pentru DCNews.

Cât despre numeroasele urări pe care le primeşte din partea celor dragi, Radu Tudor mărturiseşte, cu bucurie, că le face faţă cu brio şi îi bucură sufletul.

"Eu sunt foarte bucurors de toate mesajele din partea tuturor şi este o zi în care pot să am confirmarea că, din tot ce am făcut până acum, am făcut mai mult bine decât rău. În cea mai mare parte, reușesc să răspund la toate urările, mai ales la cele primite pe telefon. Este o bucurie să răspund şi să le mulţumesc tuturor prietenilor, celor care ne apreciază pe noi cei de la Antena 3", spune Radu Tudor.

Însă, una dintre cele mai frumoase surprize pe care jurnalistul le-a primit este cel din partea unei persoane extrem de speciale:

"Nepoţica mea, Eva, mi-a făcut o inimioară multicoloră, din plastilină, pe care am postat-o pe Instagram şi are mare succes. Eva mi-a făcut o surpriză foarte frumoasă. Are doar nouă ani şi este foarte pricepută la desen şi la pictură".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel