Urmărește emisiunea live
Radu Tudor - Ionel Dancă (PNL), replici aprinse. "Numai fanii lui Băsescu fac lucrul ăsta"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL, a avut un dialog mai aprins cu jurnalistul Radu Tudor, la Antena 3. 

"A fost o bătălie pe interese imobiliare mai degrabă decât problema comunicării cu Bruxelles-ul" a spus Ionel Dancă, în contextul unei discuții despre spitalele regionale, la Antena 3, în emisiunea "Punctul de întâlnire", imediat taxat de Radu Tudor, realizatorul emisiunii, care i-a spus: "Această bătălie este transpartinică și sunt șmecheri de la PSD și de la PNL care au aceleași interese când e vorba de vândut terenurile pentru spitalele regionale". 

[citeste si]

"Nominalizați, cine are interesul de la PNL să nu se facă spitalele regionale?" a continuat Dancă. "Baronii locali", a răspuns Radu Tudor. "Spuneți cine și veniți cu probe" a continuat Dancă. El a adăugat că "din 2012 nu mai e PNL la guvernare, dacă tot el e de vină că în ultimii șase ani nu s-a făcut nimic...".

"PNL de formă la guvernare în vremea USL/ Regretăm alianța aceea"

"Stați puțin, că are pauză de memorie dl Dancă" a subliniat Radu Tudor, care l-a întrebat cine a câștigat alegerile în 2012. "Stați un pic, dom‘ne, că era USL, era altă poveste, nu era PNL care conducea Guvernul", a continuat Dancă. El a adăugat că "PNL a fost scos de la guvernare, pentru că eram de formă acolo, de aceea regretăm alianța aia". 

"Numai fanii lui Traian Băsescu fac lucrul acesta"

Radu Tudor a sesizat: "Regretați alianța aceea? Să știți că numai fanii lui Traian Băsescu fac lucrul ăsta". "Și noi, PNL, regretăm acea alianță care nu ne-a adus un beneficiu." a subliniat Dancă, adăugând că "USL a fost creat ca să câștige alegerile, apoi PNL a fost ținut la guvernare numai de formă". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel