Data actualizării:
Data publicării:

Radu Tudor, în direct: Imaginile astea m-au tulburat. Sunt profund marcat. Nesimțire imensă! - VIDEO

Autor: Ema Apostu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Radu Tudor
Radu Tudor
Radu Tudor și-a exprimat dezgustul, privind niște imagini surprinse în județul Argeș, din timpul inundațiilor. Ce l-a marcat pe prezentatorul tv.

"Astăzi, am văzut nişte imagini care m-au tulburat. Nu e prima oară când se întâmplă, dar la noi, când vine primăvara şi când vin inundaţiile, se întâmplă tot felul de nenorociri. Aşa e România făcută, aşa este sistemul nostru de pregătire pentru a face faţa unor inundaţii. Ne batem cu pumnul în piept tot timpul că găsim soluţii, că se vor face amenajări hidrografice.... Şi trec anii şi anii şi realităţile sunt cam aceleaşi. Dincolo de această chestiune dureroasă, care uneori costă vieţi, eu sunt profund marcat de batjocura la adresa mediului, în România.

"Pentru apele murdare, pentru aerul poluat, pentru praful imens din marile oraşe - şi în special din Bucureşti - nu sunt de vină străinii. Retorica asta bolşevică am trăit-o înainte de 1989. Sunt sătul până în gât de ea. Eu nu am cum să muşc prostia asta. Când vine vorba depsre responsabilităţile României şi ale românilor, în schimb, sunt elemente dureroase şi nu puţine. Sunt prea multe lucruri care depind 100% de noi şi pe care nu le facem", a spus Radu Tudor, în timpul emisiunii sale, "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

Vezi și: Oana Zăvoranu, mesaj acid. Pe cine atacă vedeta: Au capacul crăpat la WC...

"Inundațiile scot la suprafață nesimțirea"

"Inundaţiile, din păcate, în primăverile ploioase, scot la suprafaţă nesimțirea imensă a unor concetăţeni de-ai noştri, care pur şi simplu batjocoresc mediul înconjurător, pe care noi toţi îl folosim, pe care suntem obligaţi să îl suportăm aşa poluat cum este. Astăzi, pe un cont de Facebook, Meteplus, au apărut nişte imagini din judeţul Argeş. Un râu umflat din cauza ploilor şi a inundaţiilor", a mai spus prezentatorul TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel