Radu Tudor: Felicitări, Simona Halep! Serioasă, muncitoare, campioană, vaccinată!
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 06 ian, 19:07
WhatsApp
Foto: Facebook Radu Tudor
Jurnalistul Radu Tudor a felicitat-o pe jucătoarea de tenis Simona Halep.

„Felicitări, Simona Halep! Serioasă, muncitoare, campioană, vaccinată, participantă la Australian Open. Avem cu cine să ne mândrim!”, a scris, joi, Radu Tudor pe contul său de Facebook.

Simona Halep este „foarte fericită”

Simona Halep a învins-o pe Gabriela Ruse, 6-2, 6-1, și s-a calificat în sferturile de finală de la Melbourne Summer Set 1.

La interviul oferit pe teren, imediat după joc, Simona Halep a spus că este „foarte fericită” că a reușit să câștige de o manieră atât de categorică și că era nerăbdătoare să aibă din nou meciuri.

G Ad:

„Sunt foarte fericită că am câștigat meciul de o asemenea manieră. La început, a fost mai greu, dar apoi am început să simt jocul și am dominat”, a spus Simona Halep.

Necunoscutele Simonei Halep, scoase la iveală de Daniela Simulescu

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a realizat portretul astrologic al Simonei Halep, care a împlinit, pe 27 septembrie, 30 de ani.

Ce reiese din astrograma Simona Halep? „Este născută pe 27 septembrie, în Constanța. Este Balanță. Are soarele în Balanță, poziția soarelui în momentul nașterii arată zodia. Aceasta arată o părticică din noi, scheletul nostru astrologic pe care se pun restul amănuntelor. Poziția soarelui la nativii din Balanță arată poziția conștientă din noi. Caracteristicile Balanței le întâlnim foarte ușor la Simona. Este foarte armonioasă, echilibrată, diplomată și sociabilă. Vorbește frumos, politicos, nu vrea să supere pe nimeni. Dorește echilibru. Dacă vă uitați la meciurile sale de tenis, nu are momente dese de furie. Balanțele nu vor fi supărate pentru că nu vor să îi supere pe ceilalți. Balanțele au un comportament foarte plăcut. Sunt voioase, au nevoie de evenimente, le place să aibă pasiuni artistice sau culturale", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Trebuie să vorbim puțin despre poziția Lunii în perioada nașterii. Luna are legătură cu partea sufletească, emoțională. O parte este zodia, dar unde era luna plasată pe cer arată sufletul, emoția. La Simona, în momentul nașterii sale, luna era plasată în zodia Taurului. Aici avem de-a face cu persoane care doresc foarte mult confort material și emoțional. Poziția lunii pentru o femeie este foarte importantă pentru că are legătura cu echilibrul, cu emoțiile. Dacă veți vedea meciurile ei în primii ani, ea nu se lăsa pentru că nu este foarte agresivă. Este în propriul ritm. A spus că îi plac oamenii calmi, care îi explică ce are de făcut pentru că oamenii cu luna în Taur au nevoie de oameni blânzi. Are nevoie să i se dea siguranță, mai ales că este sportivă”, a mai spus Daniela Simulescu despre Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro