Radu Tudor: Ce se întâmplă acum în București e șocant, dezgustător, horror
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Radu Tudor
Radu Tudor
Radu Tudor susține că ceea ce se întâmplă în București este „șocant” și „dezgustător”.

„În timpul guvernării locale USR & PNL la București, șobolanii înoată în lacuri, hrăniți din belșug cu gunoaiele ce ne sufocă. Nu că administrațiile PSD anterioare au fost vreo lumină, dar ce se întâmplă acum e șocant, e dezgustător, e horror pentru o pretinsă capitală europeană”, a transmis, marți, Radu Tudor. 

„Asta înseamnă #unitisalvam?!”, a continuat Radu Tudor. „Chiar nimeni din USR și PNL nu vrea să intervină să scape capitala României de șobolani, munți de gunoaie? Și scandal chiar între cele două formațiuni aflate la guvernare atât local cât și central?!”, a adăugat acesta.

„Nu credeam că se poate ajunge atât de jos în 2021”, a conchis Radu Tudor în mesajul publicat, marți, 15 iunie, pe contul de Facebook. 

VEZI ȘI: Mircea Badea: Dacă aş fi o vulpe, aş sta în Sectorul 1. Dar cămile când bagă? E foarte mişto

Victor Ponta, imagini cu gunoaie din centrul Capitalei 

„Vreau să vă spun două lucruri care într-adevăr m-au supărat ieri. Am fost în oraș, în centru cu familia, i-am filmat pe suporterii macedoneni, austrieci, mi-a crăpat mie obrazul de rușine. Erau numai maldăre de gunoaie în centrul orașului. În dreptul Ateneului erau niște maldăre de gunoaie. Austriecii sigur nu au așa ceva la Viena. Nici la macedoneni nu e așa. Deci avem o ocazie ca să arătăm celorlalți ce frumos arată Bucureștiul. O rușine națională. Domnul Nicușor Dan m-aș fi așteptat să spună că că nu poate merge la stadion într-un oraș sufocat de gunoaie. Cred că nu are nicio treabă cu sportul în general. (...)", a spus Victor Ponta la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel