Data actualizării:
Data publicării:

Radu Tudor, către Cîțu: Cu nota asta, treceai clasa de milă, în zona de mediocritate

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Facebook Radu Tudor
Facebook Radu Tudor
Radu Tudor are o notă pentru premierul Florin Cîțu. 

„Notă 6 pentru prestația lui Florin Cîţu din conferința de presă (n.r. din weekend) pe tema greșelii făcută în tinerețe, în America. Cu nota asta, treceai clasa de milă, în zona de mediocritate. Senzația de aroganță predomină, regretele sunt aproape imperceptibile, nici o scuză pentru cei care s-au simțit lezați de acest episod din viața primului ministru al României”, a scris, pe contul de Facebook, Radu Tudor. 

„În rest, sunt convins că, dacă-i luăm la puricat, 99% din conducătorii României de azi, de la stânga la dreapta, au și ei probleme relativ similare din tinerețe, neștiute de public”, a conchis Radu Tudor. 

Florin Cîțu: Niciun moment nu m-am gândit să îmi dau demisia 

Premierul Florin Cîțu a declarat, sâmbătă, că, de la momentul izbucnirii scandalului legat de faptul că a făcut închisoare în SUA, nu s-a gândit niciun moment să își dea demisia.  

Întrebat dacă Ludovic Orban și Klaus Iohannis au fost informați despre acest incident, premierul a spus că nu a adus în discuție acest eveniment petrecut în urmă cu 21 de ani în SUA.

„Nu am adus în discuție acest lucru față de domnul președinte. În ceea ce îl privește pe domnul Ludovic Orban, un coleg mi-a spus că acum câteva luni de zile i-a arătat această hârtie și i-a spus că o are. Deci, presupun că avea această informație”, a spus Cîțu.

Întrebat, în continuare, dacă a discutat, între timp, cu președintele Klaus Iohannis, Florin Cîțu a răspuns afirmativ.

Florin Cîțu a fost întrebat dacă, de la momentul izbucnirii scandalului, s-a gândit vreun moment să își dea demisia, iar el a răspuns: „Nu! Niciun moment”.

„Era o sâmbătă, 3 decembrie. Fusese ziua colegului de cameră și de acolo veneam. Am băut îndeajuns ca să depășesc limita legală. Cred că bere am consumat”, a relatat premierul.

Întrebat dacă a băut mai mult de șapte-opt beri, el a răspuns: „Nu, nu pot să duc șapte-opt beri”.

„Dar am băut ca să depășesc limita legală. (...) Am stat (în custodie - n.r.) până la terminarea tuturor procedurilor din statul Iowa. (...) Din ce mi-aduc aminte, nu au fost 48 (de ore - n.r.)”, a adăugat premierul Florin Cîțu.

Acesta a reiterat că nu va demisiona din funcția de premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel