Radu Stroe vrea excluderea lui Tăriceanu din PNL: A ajuns ridicol
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
radu stroe dece
radu stroe dece

Membrul Biroului Politic al PNL Radu Stroe este de acord cu excluderea lui Călin Popescu Tăriceanu din rândul liberalilor.

Ministrul de Interne opinează că fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu, s-a rupt de partidul lui Crin Antonescu, iar atitudinea pe care o afișează îl pune într-o situație ridicolă.

”Domnul Tăriceanu nu mai are obiectul muncii şi a început să se joace, precum copiii cu cercul prin curte”, a declarat Radu Stroe pentru adevarul.ro. ”Se pune într-o situaţie ridicolă, se comportă ca un om care a pierdut contactul cu partidul”, a continuat Radu Stroe.

”Crin Antonescu a fost desemnat candidat al USL de congresele PSD, PNL şi PC şi de congresul reunit al USL” a reamintit Radu Stroe.

”Sunt dezamăgit că domnul Tăriceanu face astfel de declaraţii prin care face rău partidului, face rău relaţiilor din interiorul USL, ”, a mai spus demnitarul.

Potrivit liberalului, dovada unei bune conduceri a PNL de către Crin Antonescu este reprezentată de rezultatele record obținute la alegerile parlamentare.

”Cred că există anumite interese în spatele acestor declaraţii, dar nu vreau să fac preuspuneri”, a adăugat Stroe. ”Gravitatea declaraţiilor sale mă face să fiu de acord cu ideea excluderii lui Călin Popescu Tăriceanu din PNL”, a conchis ministrul de Interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel