Radu Stroe, intrigat de problema cu Victor Dobre
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
dusa_stroe
dusa_stroe

Ministrul Administrației Radu Stroe își rezevă dreptul de a se îndoi că predecesorul său Victor Paul Dobre ar fi fost capabil și dispus să falsifice liste electorale, fiind destul de intrigat de problema creată.

[caption id="attachment_220057" align="aligncenter" width="469"] Sursa foto: craiovaforum.ro[/caption]

"Mă intrigă problema cu Victor Dobre, asta mă intrigă pe mine. Pur şi simplu Victor Dobre este acuzat de tentativă de falsificare a listelor electorale. Eu nu ştiu ce indicii, probe au. Mă îndoiesc că Victor Dobre era capabil şi dispus să facă aşa ceva. Am şi eu dreptul să am îndoiala asta", a declarat, luni, ministrul Administrației.

Ministrul de Interne, Mircea Dușa, prezent și el la conferința de presă de la sediul Prefecturii Dolj, a fost întrebat dacă e de părere că i se ascultă și lui telefonul.

"Sigur că nu ştim noi ce au ei pe acolo, dar dacă se întâmplă ceva, sperăm să se facă legal", a răspuns noul ministru de Interne, referitor la posibilitatea interceptării convorbirilor telefonice.

Victor Paul Dobre şi-a dat demisia, în urmă cu o săptămână, din funcţia de ministru delegat al Administraţiei. În prezent, el este acuzat de abuz în servicu, Parchetul solicitând Parlamentului avizul pentru începerea urmăririi penale .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel