Radu Popa (PSD): Cred că Iohannis ar fi trebuit s-o sesizeze pe Kovesi (EPPO) în cazul OMV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Captură foto interviu DCNews/ Radu Popa, deputat PSD
Captură foto interviu DCNews/ Radu Popa, deputat PSD
Social-democratul Radu Popa consideră că președintele Klaus Iohannis ar fi trebuit să sesizeze EPPO.

„L-am ascultat ieri pe domnul Rareș Bogdan spunând că președintele OMV a venit la domnul președinte Iohannis să ceară ceva în legătură cu gazele din Marea Neagră. (...) Eu cred că domnul președinte ar fi trebuit să sesizeze EPPO, unde este doamna Laura Codruța Kovesi, și să investigheze această situație”, a spus deputatul PSD Radu Popa, marți, în cadrul unui interviu acordat DCNews și DCNewsTV.

„Din tonul domnului Rareș Bogdan, nu părea că a fost așa de elegantă discuția. Nu știu ce a fost acolo, fiind vorba de o discuție privată. Dar din tonul folosit de domnul Rareș Bogdan... Eu tind să-i dau dreptate. Nu cred că a fost o discuție elegantă”, a mai spus Radu Popa.

La doar trei zile după ce ministrul de interne al Austriei a anunţat că va vota împotriva României la Schengen, o delegaţie a companiei OMV Petrom, condusă de președintele Consiliului de Supraveghere, Alfred Stern, a fost în vizită la Palatul Cotroceni. Într-un comunicat transmis după discuţii, administraţia prezidenţială a precizat că OMV va anunţa decizia finală de investiţii pentru exploatarea gazelor din Marea Neagră la mijlocul anului viitor.

Deputatul PSD Radu Popa, la interviurile DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel